Image
kontorspersonal circle k
Image
personal kontor

Karriär på Circle K

Vi tycker det är viktigt att kontinuerligt tränas och utbildas i våra yrkesroller. Personlig utveckling är avgörande för att lyckas och när vi växer som individer, växer vi också som företag. Här kan du läsa om några av våra medarbetares resor.

Du formar vår resa

Hos oss på Circle K är det du själv som sätter gränserna för hur långt du vill gå. Du bestämmer själv vilken väg du väljer för din resa. Vi hjälper dig gärna att nå dina mål genom att uppmuntra dig att: 

  • Ta initiativ och hela tiden försöka förbättra dina resultat
  • Lär dig av dina och andras framgångar och misstag
  • Ta ansvar för din egen inlärning och utveckling
  • Kontinuerligt skaffar ny kompetens och delar med dig av din kunskap

    Vi vet att vi har fantastiska medarbetare och vi tror på att ta fram hela deras potential.  Vi erbjuder dig olika sätt att utvecklas beroende på vem du är som person, vilken roll du har, men framförallt beror det på dig och på dina ambitioner. 

Möt våra medarbetare

Här kan du läsa om hur några av våra medarbetare ser på sin utvecklingsresa hos oss.

Image
Maria

Maria, Communication Manager

Hur är det att arbeta på Circle K?
Det är inspirerande! Vi har en ambition om att ligga i framkant i den branschen vi befinner oss i och med det följer massor av spännande uppdrag.

Image
NIklas

Niklas, Sr Manager Convenience support

Hur är det att jobba på Circle K?
Jag tycker det är superbra att jobba på Circle K! Högt tempo, familjär och omhändertagande stämning bland kollegor och alltid möjligheter att både utveckla och affären och testa nytt.

Image
Daniel

Daniel, Key Account Manager

Varför valde du att börja jobba på Circle K?
När jag anställdes för snart 11 år sedan hade jag precis pluggat fyra år på universitetet. Jag fick då möjlighet att starta min karriär som analytiker på en ny avdelning på dåvarande Statoil.

Image
Nadja

Nadja, Sr Specialist Sales Development

Varför valde du att börja jobba på Circle K?
Jag sökte mig till Circle K i första hand för att de är erkända att ha en bra personalpolitik. Att de dessutom erbjuder sina medarbetare utveckling, ett härligt team och bra förmåner bidrog också.