Image
kontorspersonal circle k
Image
personal kontor
Livet på kontoret

Livet på kontoret

I alla delar av vår verksamhet har vi ett gemensamt mål –att göra livet lite enklare för våra kunder. Vi som jobbar på kontoret är inget undantag. I de funktioner som finns här stöttar vi  på olika sätt genom våra roller stationerna för att de i sin tur ska kunna leverera service i världsklass till våra kunder. 

Vi erbjuder flera potentiella karriärvägar för din yrkesmässiga utveckling. Väx i din befintliga roll eller hoppa på något av de ständigt pågående utvecklingsprojekt som drivs internt. I vår globala arbetsmiljö får du arbeta med kompetenta, välutbildade och ambitiösa kollegor, inom många olika expertområden världen över.

Hos oss kan du jobba med till exempel  företagsförsäljning, marknadsföring, hållbarhetsfrågor, HR, ekonomi, kategoriarbete och mycket mycket mer. 

Här hittar du lediga tjänster

Som ett drivmedelsbolag bär vi en enorm utmaning för det moderna samhället. Vi tillhandahåller energi som möjliggör vår livsstil, men den fossila energi är lika mycket ett problem som en lösning på våra behov. Därför strävar vi alltid efter att vara en del av lösningen.

Som del av oss på kontoret jobbar du för den här lösningen ihop med att förenkla vardagen för stationerna och således för våra kunder.

Många av oss jobbar i globala nätverk fast med lokal förankring för att förhandsvalet inom mat, dryck och drivmedel i världen. 

Att bli en av oss

Det är viktigt att känna att man passar in på en arbetsplats för att trivas och att den kultur, med de beteenden och attityder som rymmer inom den, liknar ens egna värderingar.  Vår kultur präglas av våra medarbetare som snabbt anpassar sig efter nya omständigheter, gillar ett högt arbetstempo och som sätter stort värde i att leverera med hög kvalitet. Vi jobbar ofta självständigt, men lika mycket tar vi hjälp av våra kollegor för ett ännu bättre resultat. Därmed är det viktigt att du är en teamspelare som gillar att nätverka, lösa problem och göra det enkelt för just din kund.

Det här är ord som våra medarbetare har använt för att beskriva kulturen på kontoret:

  • Prestationsinriktad
  • Teamkänsla
  • Prestigelös
  • Dynamiskt

Se våra medarbetare berätta om hur det är att jobba på Circle K

Det här erbjuder vi dig

Image
dynamiskt

En dynamisk arbetsplats

Att arbeta i ett växande detaljhandelsföretag betyder att du måste kunna anpassa dig och välkomna förändring. Saker och ting händer snabbt i vårt företag och förändring är en del av vår spännande resa. Vi vet att vi kan uträtta stordåd tillsammans.

Image
hjärta

Omtänksam arbetsgivare

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har stort förtroende för dig. I gengäld för ditt engagemang och din energi erbjuder vi dig frihet att göra det som du är bäst på i ditt arbete. Hos oss får du erkännande för det arbete du utför.

Image
jordglob

Globalt företag

Vi är ett globalt företag med internationella karriärsmöjligheter. Du kommer att samarbeta med team runt om i organisationen för att hjälpa oss att nå vårt mål. På plats strävar vi efter att förse dig med de bästa verktygen och kollegorna.

Image
hjul

Kontinuerlig utveckling

Karriär betyder inte alltid att man tar ett steg uppåt – hos oss får du även möjlighet att bli expert på just ditt arbetsområde. En befordran kan ibland gå riktigt snabbt. Individualiserad utbildning och professionella kollegor hjälper dig på vägen.