Image
Lediga jobb
Image
Tjej i kassa
Livet på stationen

Livet på stationen

Att jobba på en utav våra 300 stationer runt om i Sverige innebär ett högt tempo och varierande dagar. Och givetvis en hel del skratt ihop med kunder och kollegor. Vårt mål är göra kundens vardag lite enklare och vi brinner för att leverera snabb och vänlig service.

I  gengäld för all den glädje, energi och strävan att göra det enkelt för våra kunder, erbjuder vi dig, ett stort ansvar, en erfarenhet för livet och möjligheten att utvecklas tillsammans med oss. 

Du hittar lediga tjänster HÄR

Vill du testa på hur en arbetsdag ser ut kan du testa jobbet HÄR

Här kan du se hur det såg ut när Magaux Dietz praoade en dag hos oss.

Bli det du vill, bara du sätter gränserna.

Många av våra anställda är levande exempel på du kan utvecklas på olika sätt hos oss på Circle K, bara du själv sätter gränserna. Om du tycker att det låter intressant kan vi vara helt rätt arbetsplats för dig.

Här är våra roller på stationen

BUTIKSSÄLJARE – SALES REPRESENTATIVE
Som säljare på en Circle K-station innebär din dag att du arbetar med manga olika arbetsuppgifter under en dag. Du hjälper kunder i butiken, städar toaletter, plockar upp varor, står i kassan, förbereder mat, bakar, torkar golv och en hel del annat som kan dyka upp. Ingen dag är den andra lik. Sättet du gör det här på blir din viktigaste uppgift hos oss. Vi vill att våra kunder ska få snabb och vänlig service och känna att du precis gjorde deras vardag lite enklare. Som butikssäljare kan du arbeta extra vid behov, deltid eller heltid. 

ASSISTERANDE BUTIKSCHEF - ASSISTANT STORE MANAGER
I den här positionen utbildas du för att bli Butikschef. Förutom dina dagliga arbetsuppgifter hälper du Butikschefen i det dagliga arbetet och med att coacha teamet. Målet i den här rollen är att du en dag själv ska kunna driva en egen station. Vi ser till att du får rätt träning och utbildning under tidens gång.  

BUTIKSCHEF - STORE MANAGER
Som butikSchef har du ansvar för att analysera försäljning, resultat och kvalitet. Du leder ett mångfacetterat team i ett spännande detaljhandelsföretag. En central del av ditt jobb handlar om att coacha ditt team för att de ska kunna ge våra kunder service i toppklass. Du driver stationen med inställningen att den är din egen och  ansvarar för rekrytering och utbildning av nyanställda, samt utveckling av ditt team. Tillsammans med Sales Market Manager, ansvarar du för att maximera försäljningen och nettovinsten. 

SALES MARKET MANAGER
I den här rollen har du huvudansvaret för ett område med cirka 10–20 stationer och lika många Store Managers rapporterar till dig. Som Sales Market Manager besöker du dagligen dina stationer, pratar med teamet om försäljning, stöttar gällande kvalitet och rutiner för verksamheten och fattar beslut om nya initiativ tillsammans med teamet.

Söker du efter nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans. Se våra lediga jobb
 

Nedan kan du se våra medarbetares stories om hur det är att jobba på Circle K.

Det här erbjuder vi dig

Image
glad emoji

Roliga kundmöten

Att anstränga sig lite extra för kundens skull och få uppskattning för det – är något som är väldigt givande. De många intressanta personerna du möter längs vägen och deras spännande historier är en givande del av jobbet.

Image
raket

Karriärmöjligheter

Alla kan nå toppen! Även utan tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning kan du snabbt avancera till nya arbetsroller. Så länge som du gör ditt yttersta finns det stora¬ möjligheter för talangfulla personer

Image
varierade uppgifter

Varierat jobb

Den stora variationen när det gäller arbetsuppgifter gör att det är kul att jobba i våra butiker. Du lär dig många olika saker inom många områden. Vilket i sin tur är en perfekt språngbräda för en karriär – både i och utanför vårt företag.

Image
teamwork

Teamkänsla

Dina kollegor på Circle K blir som en andra familj. Atmosfären är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en viktig anledning till varför våra butiksanställda gillar sina jobb.

Att bli en av oss

Trots många fördelar med att jobba på en station, passar inte det här jobbet alla. För att klara av jobbet och för att trivas hos oss krävs en viss personlighet. Och vi vill ju att du ska trivas och växa med oss! Du passar hos oss om du gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem självständigt. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa resultat, så en teamspelare är vad du är. Och på tal om resultat, vi gillar också att sälja, tävla och ge våra kunder snabb och vänlig service. 

För att trivas på jobbet är det så klart också viktig att du känner att du passar in i kulturen och gillar atmosfären på stationen. Det här är ord som våra medarbetare har använt för att beskriva kulturen: 

  • Kundorienterad
  • Energisk
  • Samarbetsinriktad

Låter det som om du skulle passa in här? Sök då våra lediga jobb.