Image
Grupp anställda utanför Circle K
Image
Grupp anställda utanför Circle K

Vårt hållbarhetsarbete

Socialt och miljömässigt ansvar är en integrerad del av vardagen hos oss på Circle K.

Alla våra fantastiska medarbetare på stationer och kontor runt om i Sverige är avgörande för Circle K:s hållbarhetsarbete. Det är därför vi gör vårt yttersta för att de ska må bra och ha möjlighet att utvecklas hos oss, så att vi kan växa tillsammans. Vi vill att Circle K ska vara den mest attraktiva arbetsplatsen och alla ska ges samma möjligheter att utvecklas.  

Som ett drivmedelsbolag bär vi en enorm utmaning för det moderna samhället. Vi tillhandahåller energi som möjliggör vår livsstil, men den fossila energi är  lika mycket -ett problem som en lösning på våra behov. Därför strävar vi alltid efter att vara en del av lösningen

På vårt företag är hållbarhet inte en fristående del av verksamheten, den är en del av vårt ledningssystem och hur vi arbetar. Alla våra produktkategorier är dynamiska och utvecklas hela tiden mot ökad hållbarhet och socialt ansvar, inklusive drivmedel, biltvätt, kaffe och livsmedel. Hållbarhet i vårt kundlöfte, ”Take it Easy”, betyder att tänka på allt som är relevant för våra kunder, och att vi bryr oss om det som de bryr sig om.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Läs mer om socialt ansvar