Hyra bil, lastbil & släp

I bokningssystemet ser du priset för den modell och hyrestid du är intresserad av. För att hantera befintlig bokning, välj hantera bokning genom att klicka på någon av de röda ikonerna nedan

Telefonbokning vardagar kl. 8-16 

Tel: 072 - 22 16 510

Tel: 072 - 22 16 580

Hyr bil
Hyr bil
Hyr lastbil
Hyr lastbil
Hyr släp
Hyr släp

Vi tillämpar dynamisk prissättning vilket innebär att vi justerar våra priser utifrån tillgänglighet. Vid högre tillgänglighet av bilar kan vi erbjuda lägre priser, sök på olika tider i bokningssystemet för att hitta ditt bästa pris. 

HIttar du inte den bil du söker så kan du kontakta din station via telefon, kontaktuppgifter hittar du här.

Är du osäker på hur långt du ska köra under din resa rekommenderar vi att du väljer prislista med fria mil. Då får du ett fast pris på din bokning.

Image
Circle K brandad bil och pris

Boka sommarens hyrbil!

Passa på att boka din hyrbil inför sommaren! Pris från 369 kronor/ dygn med 100 km inkluderat i priset. Hyr en hel vecka och få 700 km inkluderat i priset.

 
 
 

Image
Boka hyrbil på Circle K

3-dagarspris på hyrbil!

Vi erbjuder ett förmånligt 3-dagarspris när du bokar personbil eller minibuss i 3 dygn. Gäller alla veckodagar och inkluderar fria mil. Gäller ej Circle K bilen. Hyra över 3 dygn debiteras enligt dygnshyra.

Veckohyra från 2 995kr inkl fria mil.

 
 

Image
Minibuss el

Kampanjpris på elminibuss!

Just nu kan du hyra en eldriven minibuss från 700 kr/ dygn. Erbjudandet gäller på stationerna: Frescati Stockholm, Katrineholm, Malmö Almgården, Uppsala Svartbäcken, Norrköping Karusellen, Linköping Tornby, Täby Galopp Stockholm, Göteborg Munkebäck

Image
vit bil utanför Circle K

Våra personbilar

Oavsett om du behöver en mindre hyrbil över dagen, en kombi för weekendresan eller en minibuss som rymmer hela kompisgänget så har vi bilen för dig!

Image
Circle K lastbil

Våra lastbilar

Oavsett om du behöver en flyttbil eller skåpbil är alla lastbilar du kan hyra av oss enkla att köra och får framföras med B-körkort för personbil.

Image
Hyr släp på Circle K!

Våra släp

Behöver du hyra ett släp? Här hittar du all information du behöver om mått och maxvikter för våra hyrsläp. Alla släp är av hög kvalité!
 

Image
Boka bil till riktigt bra pris - Circle K

Frågor & Svar

Vad kostar en hyrbil? Har ni envägshyra på era hyrsläp? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Image
hyra bil

Hyresvillkor

Här hittar du våra allmänna hyresvillkor.
 

Circle K biluthyrning

Boka prisvärda bilar, släp och lastbilar enkelt via vår bokningssida. Oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig. Med mer än 30 års erfarenhet av biluthyrning så känner vi oss trygga med att kalla oss experter. Vi erbjuder idag biluthyrning på 170 stationer och släpvagnsuthyrning på 240 stationer runt om i landet.

På våra stationer kan du välja mellan personbilar, släpvagnar och lastbilar i flera olika modeller. Du kan boka direkt här via vår webbsida, på våra stationer eller i Circle K appen. Vi använder oss av GPS-spårning på våra hyrbilar

Att hyra bil har aldrig varit enklare!

Chatta med oss!

Hittade du inte svar på din fråga? I så fall kan du chatta, skriva eller ringa till oss så hjälper vi dig.