Image
Glada medarbetare
Image
Glada medarbetare
Jobba hos oss

Vart är du på väg? Låt oss göra resan tillsammans

Söker du nya möjligheter eller kanske är i början på en karriär, oavsett vilket, vill vi göra den resan tillsammans med dig!

Vår framgång beror helt på våra medarbetare. Oavsett om du arbetar i en av våra butiker eller på vårt kontor, är du nyckeln till vår framgång och tillväxt. I gengäld för våra medarbetares kunskaper, engagemang, tid och energi, lovar vi att göra vårt yttersta för att du ska utvecklas både som person och i din yrkesroll hos oss.

Circle K är en arbetsplats för dig oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller hoppa in extra vid sidan av studierna. Jobba hos oss en stund eller stanna för alltid. Dina kunder och kollegor kommer att se till att du aldrig har tråkigt.​

Alla våra fantastiska medarbetare är avgörande för att vi ska lyckas med vårt hållbarhetsarbete. Vi gör vårt yttersta för att de ska må bra och ha möjlighet att utvecklas hos oss. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.​

HÄR kan du spana in hur det såg ut när Margaux Dietz praoade hos oss en dag.

Välkommen att ta reda på mer om oss.

Image
Anställd utanför Circle K

Lediga jobb

Här hittar du alla lediga tjänster, både på våra stationer och på vårt kontor.

Image
personal framför station

Livet på stationen

Livet på Circle K är intensivt dygnet runt. Här är ingen dag den andra lik, och våra kollegor i våra butiker utför mycket varierande arbetsuppgifter, från att ge våra kunder snabb och vänlig service till att hålla butiken i toppskick.

Image
tjejer på kontor

Livet på kontoret

Vi erbjuder flera potentiella karriärvägar för din yrkesmässiga utveckling och framgång. I vår globala miljö får du arbeta med kompetenta, välutbildade och ambitiösa kollegor, inom många olika expertområden världen över.

Image
kontorspersonal circle k

Karriär på Circle K

Det finns många sätt att göra karriär hos oss, om man vill. En del är mer uppenbara än andra, men det viktigaste är att du själv väljer vilken väg du ska gå. Läs om några av våra medarbetares utvecklingsresor.

Image
människor med färgglada tröjor

Våra värderingar

Vi arbetar för att göra vardagen enklare för våra kunder. Vi är inkluderande och behandlar varandra, våra kunder och våra leverantörer med respekt. Vi gillar att prova nya saker och när vi gör misstag lär vi oss av dem.

Image
Linked In

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på Circle K och ta del av vårt arbete framåt och uppdateringar om lediga tjänster på kontoret.

Image
medarbetare vid pump

Testa på hur det är att jobba hos oss!

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Här kan du få en känsla. Häng med, nu kör vi!