Image
Glada medarbetare
Image
Glada medarbetare
Om oss

Om Circle K Sverige

Vi har ca 760 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är nästan 300 fullservicestationer där vi erbjuder drivmedel som tar dig längre, fräsch och näringsriktig mat, gott ekologiskt och rättvisemärkt kaffe, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.

Klimatet och miljön är frågor som engagerar oss och vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda fler intressanta och miljöanpassade drivmedelsalternativ. Var fjärde liter drivmedel vi säljer är förnybar! Några av dem är HVO100, biodiesel B100, biogas, etanol och ED95. Vi tror på elbilens framtid och vi har idag ett stort nätverk av snabbladdare längs med de störst trafikerade vägarna i Sverige. Vår ambition är att bli Sveriges största destination för snabbladdning och supersnabbladdning.

Varje dag besöker en kvarts miljon kunder oss och vi har ca 3500 medarbetare med högsta prioritet på att göra det enkelt och smidigt för dig som besöker oss.

Vi fortsätter att satsa på att bli en ännu tydligare matdestination och vi har stora planer för framtiden. Det handlar om att erbjuda människor god och hälsosam mat längs vägen och vara en plats där hela familjen ska kunna stanna för att äta, ta en paus och umgås.


Circle K Sverige är en del av den Kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-tard) som är ett världsledande servicehandelsföretag med huvudkontor i Laval, Kanada.

Image
Circle K skylt och utsikt

Nyheter och press

Här hittar du presskontakter samt kan ta del av våra nyheter och pressmeddelanden.

Image
väg och skog

Vår väg mot en hållbar framtid

Här kan du läs mer om hur vi arbetar för en hållbar framtid.

Image
Pumptak

Ledning

Här hittar du information om ledningen på Circle K

Image
äng

Sveriges vackraste omvägar

På sajten Sveriges Vackraste Omvägar har vi samlat massor av inspiration inför din resa längs de svenska vägarna. Här får du tips på vackra platser som är värda en omväg. Tipsen är inskickade från de som vet bäst, nämligen de som varit där!

Image
kontorspersonal circle k

Fakta om Circle K

Här hittar du information om oss samt historien bakom varumärket Circle K.

Image
ck

Rapporter & publikationer

Här hittar du information om våra rapporter och årsredovisningar

Image
glad personal

Nytt butikskoncept

Vi är stolta över att presentera vårt nya butikskoncept. Vi har utvecklat fantastiska recept och utbildat våra medarbetare för att kunna erbjuda en helt ny matupplevelse hos oss på Circle K.