Image
station
Image
station i solljus
Om oss

Om Circle K

Vi har ca 760 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är nästan 300 fullservicestationer där vi erbjuder ett brett urval av drivmedel som gör det enkelt att välja hållbara alternativ, fräsch och god mat för alla i bilen, gott ekologiskt och rättvisemärkt kaffe, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.

Klimatet och miljön är frågor som engagerar oss och vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda fler intressanta och miljöanpassade drivmedelsalternativ. Var fjärde liter drivmedel vi säljer är förnybar! Några av dem är HVO100, biodiesel B100, biogas, etanol och ED95. Vi tror på elbilens framtid och vi har ett stort nätverk av snabbladdare längs med de störst trafikerade vägarna i Sverige. Vår ambition är att bli Sveriges största destination för snabbladdning och supersnabbladdning och år 2030 kommer vi ha över 1000 laddplatser runt om i Sverige.

Vi finns till för våra kunder och vi har en stark vision – att vara världens mest uppskattade destination för service. Det innebär att vi hela tiden måste förnya oss. En kvarts miljon kunder besöker oss dagligen och våra ca 3500 medarbetare har som högsta prioritet att göra det enkelt och smidigt för dig som besöker oss.

Vår ambition är att bli en ännu tydligare matdestination och vi har stora planer för framtiden. Det handlar om att erbjuda människor god och hälsosam mat längs vägen och vara en plats där hela familjen ska kunna stanna för att äta, ta en paus och umgås.


Circle K Sverige är en del av den Kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-tard) som är ett världsledande servicehandelsföretag med huvudkontor i Laval, Kanada.

Image
kontorspersonal circle k

Om Circle K

Här hittar du kontaktuppgifter och information om oss samt kan läsa om historian bakom varumärket Circle K.

Image
tjej med headset vid dator

Kontakta kundservice

Har du frågor om våra produkter, tjänster, kort eller andra ärenden så hittar du enklast svar på vår Kundservice-sida. Här hittar du även telefonnummer och kontaktformulär om du vill komma i kontakt med oss.

Image
Circle K skylt och utsikt

Nyheter och press

Här hittar du presskontakter samt kan ta del av våra nyheter och pressmeddelanden.

Image
ck

Åtgärder relaterat till covid-19

Vi tar situationen som Sverige och världen befinner sig i på största allvar. Vår högsta prioritet är att begränsa smittspridning av covid-19 till dig som kund och till alla våra medarbetare på stationerna. Här ser du vilka åtgärder vi tillämpar.

Image
Pumptak

Ledning

Här hittar du information om ledningen på Circle K

Image
väg och skog

Vår väg mot en hållbar framtid

Här kan du läs mer om hur vi arbetar för en hållbar framtid.

Image
glad personal

Nytt butikskoncept

Vi är stolta över att presentera vårt nya butikskoncept. Vi har utvecklat fantastiska recept och utbildat våra medarbetare för att kunna erbjuda en helt ny matupplevelse hos oss på Circle K.

Image
ck

Rapporter & publikationer

Här hittar du information om våra rapporter och årsredovisningar

Image
äng

Sveriges vackraste omvägar

På sajten Sveriges Vackraste Omvägar har vi samlat massor av inspiration inför din resa längs de svenska vägarna. Här får du tips på vackra platser som är värda en omväg. Tipsen är inskickade från de som vet bäst, nämligen de som varit där!