Image
väg genom skog
Image
väg med träd runt

Tillsammans gör vi skillnad

Circle K är ett globalt företag med verksamhet i Nordamerika, Asien och i nio länder i Europa, vilket gör oss till en av de största kedjorna inom drivmedel- och servicehandeln. Med över 750 stationer bara i vårt svenska nätverk har varje liten förändring en stor påverkan på vår planet. Vi arbetar för att vara en del av lösningen på samhällets behov och utmaningar för en hållbar framtid.

Vår storlek gör det möjligt för oss att förflytta vår bransch i en positiv riktning.  Vi gör allt vi kan för att göra det lite enklare för våra kunder varje dag. På samma sätt är vi engagerade i att göra det enkelt för våra kunder att kunna göra medvetna och bra val ur ett hållbarhetsperspektiv.

Vi genomför tydliga förbättringar inom allt vi gör.  Det gäller bland annat vårt utbud av olika biodrivmedel, vilken mat och dryck vi erbjuder längs vägarna, hur våra biltvättshallar är utformade och vilka bilar vi köper in till vår biluthyrningsaffär. Vi ställer också höga krav på våra leverantörer eftersom vi tror att vi kan nå längre om vi gör saker tillsammans.

Hållbarhetsarbetet innefattar både miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter och är inget som är en separat aktivitet i vår verksamhet, utan är helt integrerat i allt vi gör. Vi arbetar samlat för att vara en del av lösningen på samhällets behov och utmaningar.

På vår resa att vara en del av lösningen på samhällets behov och utmaningar för en hållbar framtid har vi redan kommit en bit på vägen. TIllsammans gör vi skillnad!

Image
tjej som tankar bil

Vår väg mot en hållbar framtid

Som den ledande aktören inom drivmedelsbranschen har vi både ett stort ansvar och stora möjligheter att arbeta för ett fossilfritt Sverige.

Image
tjejer som fikar på Circle K

Riktigt bra mat

Vi har genomfört många initiativ kring vår mat och vi är stolta över att kunna erbjuda riktigt bra mat.

Image
bil i biltvätt

Ren bil och ren natur

Att tvätta bilen på Circle K är ett enkelt sätt att bidra till en renare miljö.

Image
äng

Vår hållbarhetsrapport

Här kan du ta del av vår hållbarhetsrapport.

Image
kille i lastbil

Hållbarhetsrapport - snabbfakta

Här hittar du en sammanfattad version av vår hållbarhetsrapport.

Image
Circle K skylt och utsikt

Act to Evolve

Vi är en del av Couche-Tard. Här kan du tal del av vår globala hållbarhetsrapport och läsa mer om hållbarhetsarbetet i ACT.