Image
Ladda elbil symbol
Image
Laddstolpe Circle k
Ladda elbil

Laddstationer för elbil

Vår ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna så att du kan resa vilka sträckor du vill, utan räckviddsångest.

Vi laddar för en grönare framtid. Och fort ska det gå.


Vi har idag ett stort nätverk av snabbladdare längs med de störst trafikerade vägarna i Sverige. För att underlätta för dig med elbil, så att du kan resa utan räckviddsångest, bygger vi nu ännu fler laddare. Vår ambition är att vara elbilisternas förstahandsval längs vägarna och bli Sveriges största destination för snabbladdning och supersnabbladdning. 

Vi tror på elbilens framtid och ser våra stationer som ett perfekt stopp på vägen för att fylla på med energi – både för dig och bilen.

Betalning

Du betalar enkelt för snabbladdning genom att följa instruktionerna som finns på laddarna på våra stationer. Pris och lösning skiljer sig åt beroende på ägare av laddaren. På våra egna snabbladdare på Circle K Flädie och Circle K Vädermotet laddar du än så länge gratis. Här kan du läsa mer om vad som gäller hos respektive leverantör: 

Bee   
IONITY

Image
Blixtsymbol för elladdning

Här kan du ladda

Här kan du se var vi erbjuder snabbladdning idag:

- Klicka på ”Avancerad sökning”
- Klicka i ”Snabbladdning el”
- Sök!

Image
snabbladdare el

Våra supersnabbladdare

Under 2020 kommer ca 30 av våra stationer utrustas med supersnabbladdare från IONITY. Vårt nätverk kommer att finnas ungefär var tolfte mil på de mest trafikerade sträckorna i Sverige.

Image
snabbladdare på Circle K

Circle K: s snabbladdare!

Circle K Flädie var först ut med Circle K laddstolpar, två snabbladdare med effekt på 50 kW och två på 150 kW. Även vår nya station Vädermotet har våra egna laddstolpar. Vi tar ytterligare ett steg mot att bli störst i Sverige på snabbladdning!

Image
Blixtsymbol för elladdning

Artiklar om laddning

Vi laddar för framtiden och satsar på fler laddstolpar i vårt nätverk över hela Sverige. Här hittar du några artiklar om våra planer.

Våra samarbetspartners

Vi bygger för framtiden tillsammans med två partners, Bee Charging Solutions (tidigare Clever) och IONITY. Vi har 38 stationer som är igång med snabbladdare från Bee Charging Solutions med effekten 50 kW. Laddarna har kontakter för tre standarder: Type 2, CHAdeMO och CCS (Combined Charging System). På varje station finns en snabbladdare med 2 laddplatser.

Samarbetet med IONITY innebär att vi på Circle K är en del av ett omfattande europeiskt nätverk av s k supersnabbladdare. Nätverket baseras på CCS-standarden (Combined Charging System) och erbjuder effektnivåer på upp till 350 kW, vilket gör det möjligt att förkorta laddningstiden avsevärt. Supersnabbladdarna kommer successivt att rullas ut på ca 25-30 Circle K stationer under 2019/2020. 

Läs mer om IONITY här
Läs mer om Bee charging solutions här