This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Mat på Circle K

Varje dag möter vi hundratusentals kunder på våra stationer och många väljer att ta en välbehövlig paus hos oss. Vi erbjuder dig goda alternativ med alltifrån frukost, lunch och middag till ett nyttigt mellanmål eller en god kopp kaffe med nygräddat fikabröd.

Upplev vårt utbud på väg mot en mer hållbara framtid. Hos oss hittar du vegetariska alternativ, ekologiskt kaffe och svenskt kött.

Image
Väl och vraka, alltid 2 för 45!

Välj & vraka!

Hos oss kan du alltid göra en bra deal! Välj dina två favoriter för endast 45 kr. Färsk surdegsfralla, liten kaffe, juice, korv med bröd, yoghurt med crunch, smoothie eller toast - Kombinera som du vill. När du vill!

Image
varmkorv på röd bricka

Korv

Varje år serverar vi mer än 10 miljoner korvar! Det talar för sig själv! Kom och testa någon av våra fantastiska korvmenyer. Vi serverar både klassiska och nya smaksensationer.

Image
baguetter

Smörgåsar

Vi bakar nytt bröd flera gånger om dagen för att du alltid ska kunna njuta av en nygjord smörgåsar. Våra färska smörgåsar passar lika bra till frukost, mellanmål eller som nattmacka. Vi har ett stort utbud av frallor och baguetter.

Image
personer som äter mat i park

Vego-Vägar

Med vårt koncept Vego-Vägar vill vi göra det enklare för dig som kund att hitta våra vegetariska alternativ här och på våra stationer. Oavsett om du är vegetarian, vegan, lakto-ovo-vegetarian eller flexitarian så har vi något för dig.

Image
Köp nygräddad Pizza Hut pizza på Circle K!

Pizza Hut

Du hittar Pizza Hut på utvalda Circle K stationer. Vi bakar pizzorna från grunden och du beställer direkt på din station eller telefon.

Image
Två kvinnor ch en man som äter korv och burgare i park

Varm mat

Våra korvar och hamburgare innehåller alltid bara kött från svenska gårdar som tillagas och kryddas med omsorg och serveras tillsammans med noggrant utvalda tillbehör.

Image
hand som håller baguette på gul bakgrund

Kall mat

Välj och vraka ur vårt breda sortiment av smörgåsar, wraps och sallader. Hos oss hittar du baguetter, färska surdegsfrallor och fräscha sallader. Vi har flera klassiska smaker och även kombinationer för dig som önskar något nytt.

Image
donut, bulle, croissant på rosa bakgrund

Fika

Vi tar fikabröd på största allvar. Vårt motto är att det ska finnas något för alla. Här samsas klassiker med nyheter och det viktigaste av allt, det är alltid nygräddat. Bullar, wienerbröd, muffins, donuts mm. Matcha med ditt favoritkaffe och njut!

Image
sallad, korv, burgare, juice, bulle på röd bakgrund

Produktinformation

Vi förbereder mycket mat på våra stationer. Här hittar du information om ingredienser, allergener och näringsvärden. Vi reserverar oss för en viss variation i sortimentet mellan stationer då vi jobbar med färska råvaror som ibland tar slut.