This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Mat på Circle K

Varje dag möter vi hundratusentals kunder på våra stationer och många väljer att ta en paus hos oss. Vi erbjuder dig goda alternativ med allt från frukost, lunch och middag till ett nyttigt mellanmål eller en god kopp kaffe med nygräddat fikabröd.

Upplev vårt utbud på väg mot en mer hållbara framtid. Hos oss hittar du vegetariska alternativ, ekologiskt kaffe och svenskt kött. 

Image
Amir med kebab

Schyssta kebabrullar

Kom in och testa våra nya kebabrullar. Välj mellan klassisk nöt, kyckling eller vego. Finns på alla stationer!
 
 

Image
varmkorv på röd bricka

Korv

Varje år serverar vi mer än 10 miljoner korvar! Det talar för sig själv! Kom och testa någon av våra uppskattade och prisbelönta korvmenyer. Vi serverar både klassiska och nya smaksensationer.

Image
Köttbullar med med mos, pannkakor, nuggets med pommes

Barnmenyer

Nu kan våra yngre gäster njuta av en fullspäckad barnmeny med favoriter. Välj bland nuggets med pommes, pannkakor, köttbullar med mos eller varför inte en bulldog - köttbullar i korvbröd.
 
 

Image
Köp nygräddad Pizza Hut pizza på Circle K!

Pizza Hut

Du hittar Pizza Hut på utvalda Circle K stationer. Vi bakar pizzorna från grunden och du beställer direkt på din station eller telefon.
 
 

Image
Välj fritt, 2 för 45:- fö rmedlemmar

Välj & vraka!

Hos oss kan du alltid göra en bra deal! Medlemmar får två favoriter för endast 45 kr. Färsk surdegsfralla, liten kaffe, juice, korv med bröd, yoghurt med crunch, smoothie eller toast - Kombinera som du vill. När du vill!
 
 

Image
personer som äter mat i park

Vego-Vägar

Med vårt koncept Vego-Vägar vill vi göra det enklare för dig som kund att hitta våra vegetariska alternativ här och på våra stationer. Oavsett om du är vegetarian, vegan, lakto-ovo-vegetarian eller flexitarian så har vi något för dig.

Image
baguetter

Smörgåsar

Vi bakar nytt bröd flera gånger om dagen för att du alltid ska kunna njuta av en nygjord smörgåsar. Våra färska smörgåsar passar lika bra till frukost, mellanmål eller som nattmacka. Vi har ett stort utbud av frallor och baguetter.
 

Image
hand som håller baguette på gul bakgrund

Kall mat

Välj och vraka ur vårt breda sortiment av smörgåsar, wraps och sallader. Hos oss hittar du dagsfärska baguetter, surdegsfrallor och fräscha sallader. Vi har flera klassiska smaker och även kombinationer för dig som önskar något nytt.

Image
Två kvinnor ch en man som äter korv och burgare i park

Varm mat

Våra korvar och hamburgare innehåller alltid bara kött från svenska gårdar som tillagas och kryddas med omsorg och serveras tillsammans med noggrant utvalda tillbehör.
 
 

Image
sallad, korv, burgare, juice, bulle på röd bakgrund

Produktinformation

Vi förbereder mycket mat på våra stationer. Här hittar du information om ingredienser, allergener och näringsvärden. Vi reserverar oss för en viss variation i sortimentet mellan stationer då vi jobbar med färska råvaror som ibland tar slut.
 

Image
donut, bulle, croissant på rosa bakgrund

Fika

Vi tar fikabröd på största allvar. Vårt motto är att det ska finnas något för alla. Här samsas klassiker med nyheter och det viktigaste av allt, det är alltid nygräddat. Bullar, wienerbröd, muffins, donuts mm. Matcha med ditt favoritkaffe och njut!