Image
burgare, korv, kaffe, bulle på gul bakgrund
Image
korv, smörgås,bulle, juice på röd bakgrund
Mat

Mat på Circle K

Varje dag möter vi hundratusentals kunder på våra stationer och många väljer att ta en välbehövlig paus hos oss. Vi erbjuder dig goda alternativ med alltifrån frukost, lunch och middag till ett nyttigt mellanmål eller en god kopp kaffe med nygräddat fikabröd.
Image
Två kvinnor ch en man som äter korv och burgare i park

Korv, burgare & pizza

Våra korvar och hamburgare innehåller alltid bara kött från svenska gårdar som tillagas och kryddas med omsorg och serveras tillsammans med noggrant utvalda tillbehör.

Image
hand som håller baguette på gul bakgrund

Smörgåsar, sallader & wraps

Välj och vraka ur vårt breda sortiment av smörgåsar, wraps och sallader. Hos oss hittar du baguetter, färska surdegsfrallor och fräscha sallader. Vi har flera klassiska smaker och även kombinationer för dig som önskar något nytt.

Image
personer som äter mat i park

Vego-Vägar

Med vårt koncept Vego-Vägar vill vi göra det enklare för dig som kund att hitta våra vegetariska alternativ här och på våra stationer. Oavsett om du är vegetarian, vegan, lakto-ovo-vegetarian eller flexitarian så har vi något för dig.

Image
Smörgås, kaffe, youghurt, juice mm

Alltid 2 för 40:-

Hos oss kan du alltid göra en bra deal! Välj dina två favoriter för endast 40 kr. Färsk surdegsfralla, liten kaffe, apelsin- eller äppeljuice, korv med bröd, yoghurt med crunch, fruktsallad eller toast - Kombinera som du vill. När du vill!

Image
Dagens rätter, halloumiburgare, tunnbrödrulle, baguette samt cola och kaffe

Dagens

Nu hittar du dagens i utbudet på alla våra bemannade stationer. För endast 79 kr får du dagens rätt tillsammans med dryck och kaffe. Dagens rätt erbjuds under hela dagen, vilken tid du vill.

Image
donut, bulle, croissant på rosa bakgrund

Fika

Vi tar fikabröd på största allvar. Vårt motto är att det ska finnas något för alla. Här samsas klassiker med nyheter och det viktigaste av allt, det är alltid nygräddat. Bullar, wienerbröd, muffins, donuts mm. Matcha med ditt favoritkaffe och njut!

Image
sallad, korv, burgare, juice, bulle på röd bakgrund

Produktinformation

Vi förbereder mycket mat på våra stationer. Här hittar du information om ingredienser, allergener och näringsvärden. Vi reserverar oss för en viss variation i sortimentet mellan stationer då vi jobbar med färska råvaror som ibland tar slut.

Image
glad personal

Ny matupplevelse

Vi är stolta över vårt nya butikskoncept där vi erbjuder en helt ny matupplevelse med mexikanska smaker. Vi har utvecklat fantastiska recept och utbildat våra medarbetare för att kunna erbjuda en helt ny matupplevelse hos oss på Circle K.