Image
Våra värderingar på Circle K
Image
Läs mer om våra värderingar på Circle K

Våra värderingar

På Circle K arbetar vi för att göra vardagen enklare för våra kunder. Vi är inkluderande och behandlar varandra, våra kunder och våra leverantörer med respekt. Vi gillar att prova nya saker och när vi gör misstag lär vi oss av dem.
Image
team

One Team

Vi arbetar tillsammans för att göra vardagen enklare för våra kunder och kollegor. Vi förblir ödmjuka och firar våra gemensamma framgångar. Vi har kul på jobbet och bryr oss om varandra. 

Image
händer som skakas

Do The Right Thing

Vi agerar med ärlighet och integritet. Vi är inkluderande; vi behandlar varandra, våra kunder och våra leverantörer med respekt. Vi strävar efter en renare, säkrare, rättvisare arbetsplats och planet.

Image
ta ägarskap

Take ownership

Vi behandlar företaget som om det vore vårt eget. Vi hanterar problem när de uppstår, agerar snabbt för att lösa dem och levererar ett bättre resultat. Vi tar ansvar, vi prova nya saker och när vi gör misstag lär vi oss av dem.

Image
medalj

Play To Win

Vi utmanar oss själva att spela offensivt, vilket innebär att vi är snabba och innovativa. Vi kommer till jobbet varje dag redo och motiverade för att göra en skillnad med hjälp av vår kunskap, passion och hårda arbete.

Mer om hållbarhet