Image
medarbetaer utanför Circle K
Image
Medarbetare utanför Circle K

Vi stödjer Bris

Vi på Circle K i Sverige har valt att stödja Bris för vi vet att de gör skillnad!

Vår insamling har nått över 18 miljoner kronor sedan starten


Att stödja Bris är våra medarbetares val. Sedan starten 2013 har vi tillsammans med våra kunder samlat in över 18 miljoner kronor till förmån för Bris via kampanjer som Bristvätten, Bristanken, Briskaffet och inte minst den alltid den pågående Brispanten 

2019 bidrog våra kampanjer med 3,3 miljoner kronor till Bris vilket möjliggör finansieringen av 5,6 heltidsanställda kuratorer i Bris verksamhet under 2020 - Det är något vi är riktigt stolta och glada över.

En miljon till BRIS!

Under coronapandemin har Bris märkt av en tydlig ökning av antalet samtal från oroliga barn och ungdomar runt om i landet. Många vuxna är hemma från sina jobb och familjer isolerar sig. Detta skapar oro bland både barn och föräldrar, och risken att barn utsätts för våld i hemmet ökar. Därför genomförde vi på Circle K en extrainsatt biltvättskampanj med målet att så snabbt som möjligt samla in 1 miljon kronor till Bris.

Image
Bristvätt

Bristvätten

För varje såld premiumtvätt gick 25 kronor direkt till Bris. Vi startade den 4 maj 2020 och 21 dagar senare kunde vi bidra med en miljon kronor till Bris viktiga arbete!

Vi har valt att stödja Bris för att vi vet att de gör skillnad. ❤️

Image
briskaffe

Briskaffe - en kopp som ger hopp

Den 13 februari -18 mars 2020 genomförde vi en kaffekampanj för barnens skull Köp en stor kopp valfritt kaffe så går 2 kr till Bris.
En krona från dig och en krona från oss. Bris får alltså 2 kr för varje stor kopp kaffe.

Image
pantkärl

Brispanten

Brispanten är ett samarbete mellan Returpack, Bris och oss där våra kunder kan skänka sin pant i ett av våra pantkärl med Bris logotyp på våra stationer. Då gör du inte bara en insats för miljön utan skänker även din pant till Bris stödverksamhet.

Image
tanka

Bristanken

Helgen den 20-21 oktober genomförde vi Bristanken. 50 öre av varje tankad milesPLUS liter gick till Bris. En kampanj som resulterade i 185 253 kr till Bris verksamhet.

Image
äng

Swisha ditt bidrag!

Du kan också Swisha en gåva till Bris på nummer 90 150 41 och skriv in ordet ”hjärtabris".

Tillsammans kan vi göra skillnad!


Ring, mejla eller chatta med Bris

För barn och unga upp till 18 år
Barn och unga under 18 år kan kontakta en av Bris kuratorer genom att ringa, mejla eller chatta. Man får vara anonym om man vill och kuratorn har tystnadsplikt. Ibland behövs mer eller snabbare hjälp än vad Bris kan erbjuda och då lotsar kuratorn vidare till den hjälp som behövs. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen.

Ring Bris
Mejla Bris
Chatta med Bris

För vuxna – om barn
Som vuxen kan du ringa till Bris om du har frågor om barn. Du kan ringa oavsett om det gäller dina egna eller andras barn och få stöd och information.

Kontakta Bris

Mer om Bris
Läs mer om Bris och kuratorverksamheten