Image
Norrlandsmenyer
Image
Brismenyer
bris

Vi stödjer Bris

Vi på Circle K i Sverige har valt att stödja Bris för vi vet att de gör skillnad! Tillsammans med våra kunder har vi samlat in över 21,5 miljoner kronor sedan 2013.

I år firar Bris 50 år. För att hylla det lanserar vi en Brismeny med norrländska smaker. När du köper någon av menyerna ger vi 5 kr till Bris. Menyerna består av en fläsk- och renkorv scom toppas med créme med Västerbottensost och serveras i royal durumbröd eller tunnbrödsrulle. 

Välj en meny som både gör gott och smakar gott.

Image
Korvmenyer BRIS

Vår insamling har nått över 21,5 miljoner kronor sedan starten


Att stödja Bris är våra medarbetares val. Sedan starten 2013 har vi tillsammans med våra kunder samlat in över 21,5 miljoner kronor till förmån för Bris via kampanjer som Bristvätten, Bristanken, Briskaffet och inte minst den alltid den pågående Brispanten 

2020 bidrog våra kampanjer med 4 594 410 kronor till Bris vilket möjliggör finansieringen av 7,6 heltidsanställda kuratorer i Bris verksamhet under 2021 - kuratorer som finns till stöd för barn och unga via telefon, chatt, mejl, forum och gruppverksamheter. Det är något vi är riktigt stolta och glada över.

Bristvätten

Efter varningar från BRIS om att pandemin under året lett till ökade behov av insatser för utsatta barn genomförde vi en extra BRIS-tvättskampanj under maj månad. På 21 dagar uppnåddes målet på 1 miljon insamlade kronor.

I december och början av januari genomförde vi den årliga BRIS-tvätten som i år slog alla tidigare rekord med 2 677 150 kronor insamlade under kampanjperioden.

Image
Bil med texten tvätta bilen 25 kr går till Bris

Bristvätten

Bristvätten slog i år alla tidigare rekord med 2 677 150 miljoner kronor insamlade till Bris. Tidigare under året gjorde vi även en extra tvättkampanj där 1 miljon kronor samlades in. Tillsammans gör vi skillnad!❤️

Image
Briskaffe

Briskaffe - en kopp som ger hopp

Briskaffet är kaffekampanjen för barnens skull Vid köp av en stor kopp valfritt kaffe så ger vi 2 kr till Bris. En krona från dig och en krona från oss. Bris får alltså 2 kr för varje stor kopp kaffe. Kampanjen pågick från 11/2-17/3.

Image
pantkärl

Brispanten

Brispanten är ett samarbete mellan Returpack, Bris och oss. Våra kunder kan skänka sin pant i våra pantkärl med Bris logotyp på våra stationer. En fin insats för miljön och Bris stödverksamhet. Under 2020 samlade Brispanten in 673 876 kr till Bris.

Image
tanka

Bristanken

Under en helg i oktober 2019 genomförde vi Bristanken. 50 öre av varje tankad milesPLUS liter gick till Bris. En kampanj som resulterade i 185 253 kr till Bris verksamhet.

Image
äng

Swisha ditt bidrag!

Du kan också Swisha en gåva till Bris på nummer 90 150 41 och skriv in ordet ”hjärtabris".

Tillsammans kan vi göra skillnad!


Ring, mejla eller chatta med Bris

För barn och unga upp till 18 år
Barn och unga under 18 år kan kontakta en av Bris kuratorer genom att ringa, mejla eller chatta. Man får vara anonym om man vill och kuratorn har tystnadsplikt. Ibland behövs mer eller snabbare hjälp än vad Bris kan erbjuda och då lotsar kuratorn vidare till den hjälp som behövs. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen.

Ring Bris
Mejla Bris
Chatta med Bris

För vuxna – om barn
Som vuxen kan du ringa till Bris om du har frågor om barn. Du kan ringa oavsett om det gäller dina egna eller andras barn och få stöd och information.

Kontakta Bris

Mer om Bris
Läs mer om Bris och kuratorverksamheten