Image
Circle K hjärta Bris
Image
Circle K hjärta Bris

Vi stödjer Bris

Vi på Circle K i Sverige har valt att stödja Bris för vi vet att de gör skillnad! Tillsammans med våra kunder har vi samlat in över 25,5 miljoner kronor sedan 2013.

Vår insamling har nått över 25,5 miljoner kronor sedan starten


Att stödja Bris är våra medarbetares val. Sedan starten 2013 har vi tillsammans med våra kunder samlat in över 25,5 miljoner kronor till förmån för Bris via kampanjer som Bristvätten, Briskaffet, Täna för Bris, Brismenyn och inte minst den alltid den pågående Brispanten 

2021 bidrog våra kampanjer med 4 102 950 kronor till Bris vilket möjliggör finansieringen av 7 heltidsanställda kuratorer i Bris verksamhet under 2022 - kuratorer som finns till stöd för barn och unga via telefon, chatt, mejl, forum och gruppverksamheter. Det är något vi är riktigt stolta och glada över.

Image
Bil med texten tvätta bilen 25 kr går till Bris

Bristvätten

Bristvätten 2021 slog alla tidigare rekord! Tillsammans samlade vi in hela 3 016 875 miljoner kronor till Bris. Ett stort tack till alla våra fantastiska kunder och vår stationspersonal. Tillsammans gör vi skillnad!❤️

Image
pantkärl

Brispanten

Brispanten är ett samarbete mellan Returpack, Bris och oss. Våra kunder kan skänka sin pant i våra pantkärl med Bris logotyp på våra stationer. En fin insats för miljön och Bris stödverksamhet. Under 2021 samlade Brispanten in 615 281 kr till Bris.

Image
Briskaffe

Briskaffe - en kopp som ger hopp

Briskaffet är kaffekampanjen för barnens skull Vid köp av en stor kopp valfritt kaffe gick 2 kr till Bris. En krona från dig och en krona från oss. Kampanjen pågick från 11/2-17/3 2021.

Image
korvmenyer

Brismenyn

För att hylla Bris 50-års jubileum lanserade vi i oktober en egen Brismeny på Circle K. En fläsk- och renkorv med en crème med Västerbottensost. För varje såld meny gick 5 kr till Bris.

Image
tjej på kontor

Träna för Bris

I november tränade alla på vårt huvudkontor för Bris. Vi bidrog med 50 kronor per genomfört träningspass under 4 veckor. All träning räknades, så länge som den höll på i minst 30 minuter.

Image
äng

Swisha ditt bidrag!

Du kan också Swisha en gåva till Bris på nummer 90 150 41 och skriv in ordet ”hjärtabris".

Tillsammans kan vi göra skillnad!


Ring, mejla eller chatta med Bris

För barn och unga upp till 18 år
Barn och unga under 18 år kan kontakta en av Bris kuratorer genom att ringa, mejla eller chatta. Man får vara anonym om man vill och kuratorn har tystnadsplikt. Ibland behövs mer eller snabbare hjälp än vad Bris kan erbjuda och då lotsar kuratorn vidare till den hjälp som behövs. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen.

Ring Bris
Mejla Bris
Chatta med Bris

För vuxna – om barn
Som vuxen kan du ringa till Bris om du har frågor om barn. Du kan ringa oavsett om det gäller dina egna eller andras barn och få stöd och information.

Kontakta Bris

Mer om Bris
Läs mer om Bris och kuratorverksamheten