Image
Årets viktigaste biltvätt är här

Bristvätten

När du köper någon av våra premiumtvättar går 25 kr till BRIS. Kampanjen pågår till den 27/12.

Vi stödjer Bris

Vi har valt att stödja Bris – och det har vi gjort i 10 år! Vi vet att de gör skillnad.
Image
bristvätt

Vår insamling har nått 30 miljoner kronor sedan starten


Att stödja Bris är våra medarbetares val. Sedan starten 2013 har vi tillsammans med våra kunder samlat in över 30 miljoner kronor till förmån för Bris via kampanjer som Bristvätten, Träna för Bris, Brismenyn och Brispanten. 

2022 bidrog våra kampanjer med 3 340 300 kronor till Bris vilket möjliggör finansieringen av 6 heltidsanställda kuratorer i Bris verksamhet under 2023 - kuratorer som finns till stöd för barn och unga via telefon, chatt, mejl, forum och gruppverksamheter. Det är något vi är riktigt stolta och glada över.

Image
Bil med texten tvätta bilen 25 kr går till Bris

Bristvätten

Under Bristvätten 2022 samlade vi tillsammans in hela 2 544 700 miljoner kronor till Bris. Ett stort tack till alla våra fantastiska kunder och vår stationspersonal. Tillsammans gör vi skillnad!❤️

Image
pantkärl

Brispanten

Brispanten är ett samarbete mellan Returpack, Bris och oss. Våra kunder kan skänka sin pant i våra pantkärl med Bris logotyp på våra stationer. En fin insats för miljön och Bris stödverksamhet. Under 2022 samlade Brispanten in 652 400 kr till Bris.

Image
tjej på kontor

Träna för Bris

Aktiviteten Träna för Bris går ut på att alla på vårt huvudkontor tränar och tävlar i lag mot varandra. För varje genomfört träningspass går 50 kronor till Bris. Tävlingsandan var på topp och aktiviteten resulterade i 143 200 kr till Bris.

Image
korvmenyer

Brismenyn

För att hylla Bris 50-års jubileum lanserade vi i oktober 2021 en egen Brismeny på Circle K. En fläsk- och renkorv med en crème med Västerbottensost. För varje såld meny gick 5 kr till Bris.

Image
Briskaffe

Briskaffe - en kopp som ger hopp

Briskaffet är kaffekampanjen för barnens skull Vid köp av en stor kopp valfritt kaffe gick 2 kr till Bris. En krona från dig och en krona från oss. Kampanjen pågick från 11/2-17/3 2021.

Image
äng

Swisha ditt bidrag!

Du kan också Swisha en gåva till Bris på nummer 90 150 41 och skriv in ordet ”hjärtabris".

Tillsammans kan vi göra skillnad!


Ring, mejla eller chatta med Bris

För barn och unga upp till 18 år
Barn och unga under 18 år kan kontakta en av Bris kuratorer genom att ringa, mejla eller chatta. Man får vara anonym om man vill och kuratorn har tystnadsplikt. Ibland behövs mer eller snabbare hjälp än vad Bris kan erbjuda och då lotsar kuratorn vidare till den hjälp som behövs. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen.

Ring Bris
Mejla Bris
Chatta med Bris

För vuxna – om barn
Som vuxen kan du ringa till Bris om du har frågor om barn. Du kan ringa oavsett om det gäller dina egna eller andras barn och få stöd och information.

Kontakta Bris

Mer om Bris
Läs mer om Bris och kuratorverksamheten

Vill du vet mer om vad vi gör på Circle K?

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete