Image
kille på station
Image
kille på station
CIRCLE K EXTRA BUSINESS

Circle K EXTRA business

Anslut dig till Circle K EXTRA och få alla fördelar och erbjudanden som du som lojal kund förtjänar. Registrera vilka bank- eller betalkort du vill.

Det här är klubben för dig som är professionell förare, har en tjänstebil, en företagsbil eller kör i tjänsten då och då. Circle K EXTRA Business ger dig alla fördelar som med EXTRA – plus ännu lite mer! Du blir enkelt medlem genom att ansluta ditt Circle K Företagskort till ditt EXTRA-konto. Vi erbjuder gott kaffe, nygräddat fikabröd, goda och varierande måltider – ja, vad du än är sugen på finns det alltid ett Circle K i närheten med riktigt god mat att både ta med och äta på plats.

Inga erbjudanden löses in med företagskortet utan gäller endast köp med privat kort som är anslutet till EXTRA. Företagskortet öppnar endast upp en nivå med ytterligare erbjudanden.

Förmåner i Extra Business

Vi ger dig var 6:e matmeny* på köpet, var 6:e kopp kaffe och var 6:e tvätt på köpet. Som 6:e tvätt erbjuder vi dig vår Premiumtvätt.

Du får också 25 öre rabatt/liter i 3 månader när du ansluter dig första gången till Circle K EXTRA Business med valfritt bank- eller betalkort. Därefter 15 öre rabatt per liter.

Vi håller räkningen åt dig och skickar ett SMS när du har din 6:e på köpet. Dessutom får du fler EXTRA bra erbjudanden och rabatter, bara för dig som är ansluten.


*Erbjudandet gäller vid köp av baguette, pizza och hamburgare ink. 50 cl dryck. Pant tillkommer

Image
drivmedelspumpar på Circle

Drivmedel

Du får 25 öre rabatt/liter i 3 månader när du ansluter dig första gången till EXTRA Club business med valfritt bank- eller betalkort. Därefter får du 15 öre rabatt/lite varje gång du tankar.

Image
Röd och gul circle K mugg som hålls av två kvinnor

Kaffe

Som medlem i EXTRA business får du alltid var 6:e kopp kaffe på köpet. Vi hjälper dig dessutom att hålla räkningen och skickar ett SMS när du har din 6:e på köpet.

Image
bil i biltvätt

Biltvätt

För dig som är medlem och betalar med ditt anslutna kort håller vi räkningen på biltvättarna åt dig. Då får du per automatik alltid var 6:e biltvätt på köpet. Den tvätt som delas ut som 6:e tvätten är en Diamant tvätt.

Image
kort

Anslut dig!

Anslut dig till EXTRA business och ta del av alla förmåner som du som trogen kund förtjänar. Registrera valfritt bank- eller betalkort.

Image
man vid bil

Logga in!

Logga in i vår portal och på din sida och ta del av dina erbjudanden.

Image
tanka diesel

Rabatter & erbjudanden

Här hittar du mer information om erbjudanden.

Image
app

Håll koll i appen!

I Circle K appen håller vi räkningen på dina inköp.