Image
man som pausar på Circle K
Image
man i orange tröja på Circle K

Circle K PRO EXTRA

Anslut dig till Circle K PRO EXTRA och få alla fördelar och erbjudanden som du som lojal kund förtjänar. Registrera vilka bank- eller betalkort du vill.

Det här är klubben för dig som är professionell förare, har en tjänstebil, en företagsbil eller kör i tjänsten då och då. Circle K PRO EXTRA ger dig alla fördelar som med EXTRA – plus ännu lite mer! Du blir enkelt medlem genom att ansluta ditt Circle K Företagskort till ditt EXTRA-konto.

Inga erbjudanden löses in med företagskortet utan gäller endast köp med privat kort som är anslutet till EXTRA. Företagskortet öppnar endast upp en nivå med ytterligare erbjudanden.

Välkomsterbjudanden

Image
välkomsterbjudanden

Förmåner i PRO EXTRA

Vi ger dig var 6:e matmeny* på köpet, var 6:e kopp kaffe och var 6:e tvätt på köpet. Som 6:e tvätt erbjuder vi dig vår Premiumtvätt.

Du får också 25 öre rabatt/liter i 3 månader när du ansluter dig första gången till Circle K EXTRA Business med valfritt bank- eller betalkort. Därefter 15 öre rabatt per liter.

Vi håller räkningen åt dig och skickar ett SMS när du har din 6:e på köpet. Dessutom får du fler EXTRA bra erbjudanden och rabatter, bara för dig som är ansluten.

Hos oss hittar du ekologiskt kaffe, nygräddat fikabröd, goda och varierande måltider – ja, vad du än är sugen på finns det alltid ett Circle K i närheten med riktigt god mat att både ta med och äta på plats.
 

*Erbjudandet gäller vid köp av baguette, pizza och hamburgare ink. 50 cl dryck. Pant tillkommer 

Image
drivmedelspumpar på Circle

Drivmedel

Du får 25 öre rabatt/liter i 3 månader när du ansluter dig första gången till PRO EXTRA med valfritt bank- eller betalkort. Därefter får du 15 öre rabatt/lite varje gång du tankar.

Image
Röd och gul circle K mugg som hålls av två kvinnor

Kaffe

Som medlem i PRO EXTRA får du alltid var 6:e kopp kaffe på köpet. Vi hjälper dig dessutom att hålla räkningen och skickar ett SMS när du har din 6:e på köpet.

Image
bil i biltvätt

Biltvätt

För dig som är medlem och betalar med ditt anslutna kort håller vi räkningen på biltvättarna åt dig. Då får du per automatik alltid var 6:e biltvätt på köpet. Den tvätt som delas ut som 6:e tvätten är en Diamant tvätt.

Image
hand som håller baguette på gul bakgrund

Var 6:e meny på köpet

Vi bjuder dig på var 6:e matmeny du köper. Välj fritt bland baguetter, hamburgare och pizzor inklusive valfri 50 cl dryck. Hos oss finns ett stort utbud av mat och du kan hitta något för alla tillfällen.

Image
man som tankar

Anslut dig!

Anslut dig till PRO EXTRA och ta del av alla förmåner som du som trogen kund förtjänar. Registrera valfritt bank- eller betalkort.

Image
tjej i keps på Circle K

Logga in!

Logga in i vår portal och på din sida och ta del av dina erbjudanden.

Image
tanka diesel

Rabatter & erbjudanden

Här hittar du mer information om erbjudanden.

Image
app

Håll koll i appen!

I Circle K appen håller vi räkningen på dina inköp.