Image
familj i bil
Image
Familj i bil
Boka hyrbil

Circle K biluthyrning

Oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig. Du bokar prisvärda bilar, släp och lastbilar enkelt via vår bokningssida. Att hyra bil har aldrig varit enklare!

Hos oss bokar du tryggt

Med mer än 30 års erfarenhet av biluthyrning så känner vi oss trygga med att kalla oss experter. Vi erbjuder idag biluthyrning på 170 stationer och släpvagnsuthyrning på 240 stationer runt om i landet.

På våra stationer kan du välja mellan personbilar, släpvagnar och lastbilar i flera olika modeller. Du kan boka direkt här via vår webbsida, på våra stationer eller i Circle K appen.
Vi använder oss av GPS-spårning på våra hyrbilar

Image
hyra bil

Boka hyrbil, släp eller lastbil

Hos oss kan du enkelt boka prisvärda bilar, lastbilar eller släp.

Image
Boka elbil till kampanjpris!

Hyr elbil på Circle K

Nu har vi kampanjpris på elbilar! Boka liten elbil för 479 kr/dygn! Perfekt för dig som är nyfiken på att testa elbil! Bilens batteri är laddat från 80 % vid utlämning (enligt branschstandard) och elen vid utlämning ingår i priset.

Välj filtrering i bokningssystemet och klicka i symbolen för elbil!

Image
Boka bil till riktigt bra pris - Circle K

Våra personbilar

Oavsett om du behöver en mindre hyrbil för ärenden över dagen, en kombi för weekendresan eller en minibuss som rymmer hela kompisgänget så har vi bilen för dig!

Image
Bil med släp

Våra släp

Behöver du hyra ett släp? Här hittar du information om mått och maxvikter för våra hyrsläp. Alla släp du kan boka har hög kvalité!

Image
Circle K lastbil

Våra lastbilar

Oavsett om du behöver en flyttbil eller skåpbil är alla lastbilar du kan hyra av oss enkla att köra och får framföras med B-körkort för personbil.

Frågor & svar om släp- och biluthyrning

Vad kostar en hyrbil? Vad gäller när jag hyr en bil eller ett släp? Har ni envägshyra på era hyrsläp? Här har vi samlat alla frågor och svar.

Priser

Här hittar du priser för våra personbilar, släp och lastbilar.

Hyresvillkor

Här hittar du våra allmänna hyresvillkor