Image
par vid hyrbil
Image
par vid mack

Circle K biluthyrning

Oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig. Du bokar prisvärda bilar, släp och lastbilar enkelt via vår bokningssida. Att hyra bil har aldrig varit enklare!

Hos oss bokar du tryggt

Med mer än 30 års erfarenhet av biluthyrning så känner vi oss trygga med att kalla oss experter. Vi erbjuder idag biluthyrning på 180 stationer och släpvagnsuthyrning på 270 stationer runt om i landet.

På våra stationer kan du välja mellan personbilar, släpvagnar och lastbilar i flera olika modeller. Du kan boka direkt här via vår webbsida, på våra stationer eller i Circle K appen.

Image
hyra bil

Boka hyrbil, släp eller lastbil

Hos oss kan du enkelt boka prisvärda bilar, lastbilar eller släp.

Image
MInibuss till halva priset

Just nu! Hyr minibuss till halva priset

Just nu kan du boka en minibuss till halva priset! Perfekt för dig som vill ha extra mycket plats när du reser längs vägarna.
Pris från 580 kr/dygn inkl 100 km eller 753:-/dygn med fria mil.
Erbjudandet gäller fram till 10/1 2021.

Image
Circle K Internetbil

Våra personbilar

Oavsett om du behöver en mindre hyrbil för ärenden över dagen, en kombi för weekendresan eller en minibuss som rymmer hela kompisgänget så har vi bilen för dig!

Image
Bil med släp

Våra släp

Behöver du hyra ett släp? Här hittar du information om mått och maxvikter för våra hyrsläp. Alla släp du kan boka har hög kvalité!

Image
Circle K lastbil

Våra lastbilar

Oavsett om du behöver en flyttbil eller skåpbil är alla lastbilar du kan hyra av oss enkla att köra och får framföras med B-körkort för personbil.

Frågor & svar om vår biluthyrning

Vad kostar en hyrbil? Vad gäller när jag hyr en bil eller ett släp? Har ni envägshyra på era hyrsläp? Här har vi samlat alla frågor och svar.

Priser

Här hittar du priser för våra hyrbilar, släp och lastbilar.