Image
man på station
Image
man på station
Drivmedelskort

Våra drivmedelskort

Med våra olika drivmedelskort får du full kontroll, säkerhet, enkel administration, ett stort nätverk, hjälp med dina miljömål och rätt produkter som sänker dina transportkostnader.

Våra företagskort är smidiga för dig som kör i tjänsten. Med vårt rikstäckande stationsnät finns alltid en Circle K station i din närhet där du kan hitta allt som ditt fordon och du själv behöver. Hos oss får du rabatt på varje liter drivmedel och laddad kWh, och självklart har vi inga årsavgifter. 

Du får full kontroll på alla fordonsrelaterade kostnader och du kan snabbt och enkelt ta fram information när du behöver den. Våra företagskort är avgiftsfria.

Alla våra kort gäller på både bemannade, obemannade Circle K stationer och INGO.

ANSÖK HÄR

Vi finns där du behöver oss oavsett om det är drivmedel, biltvätt, en bit mat eller en värmade kaffe för vägen framåt. Vi erbjuder kostnadsfria kort med rabatt på drivmedel. Vi hjälper dig att hålla koll på dina transportrelaterade kostnader och ger dig enkel tillgång till allt du behöver i vår Kundportal. Där kan du bl.a. välja till vad och när på dygnet du ska kunna använda korten, välja PIN-kod, koll på dina fakturor, beställa och spärra kort och mycket mer. Oavsett om du har 2 eller 200 fordon i företaget har vi en lösning som passar dig! 

Image
tjej i bil med mobil

Circle K Företagskort

Circle K Företagskort för lätta fordon anpassat för Sverige, Skandinavien eller hela Europa, en flexibel betalningslösning för företag stora som små. Smidigt för dig som kör i tjänsten.

Image
tanka truck

Circle K Truckkort

Circle K Truckkort gör livet enklare för såväl förare som företag. På vägarna öppnar kortet dörrarna till Circle K:s stora nätverk av stationer anpassade efter era behov.