Image
Pumptak Circle K
Image
pumptak Circle K

Ledningen på Circle K

Vi på Circle K strävar efter att ständigt utmana vad bra service är och kan vara. Vår Ledningsgrupp består av en ledare inom varje affärsområde och de har till uppgift att driva denna strävan framåt inom sina respektive områden.
Image
Eva Kinborn

Eva Kimborn Heivert, Senior Vice President

Ansvarar för företagets övergripande verksamhet och affärsutveckling. Brinner för att skapa stationer där man vill stanna, vila och umgås. Det uppnår vi genom ständig utveckling, engagemang och samarbete som genomsyrar hela kedjan.

Image
Annica Svensson

Annica Svensson, Director Finance & Control

På F&C säkrar vi att vi gör saker regelmässigt korrekt med kostnadseffektivitet och processförbättringar i fokus. Vi säkerställer finansiellt kloka kort- och långsiktiga beslut och möjliggör vår ständiga utveckling mot en ännu mer kundvänlig framtid.

Image
Johan Söderberg

Johan Söderberg, Director Fuel

Ansvarar för vårt drivmedelserbjudande. Oavsett om det gäller förnybar bensin och diesel, el eller andra drivmedel är vårt mål att alltid hjälpa dig framåt - inte minst när det gäller valet av förnybara och klimatsmarta lösningar.

Image
Johan Backman

Johan Backman, Director Market Development

Ansvarar för butikserbjudande och marknadsföring. Vi vill ge kunden den bästa upplevelsen med service utöver det vanliga och ett spännande butiksutbud, tvätt och biluthyrning.Allt för att förenkla i vardagen och underlätta klimatsmarta val.

Image
Helena Fornstedt

Helena Fornstedt, Director B2B & Card sales

Ansvarar för företagsaffären. Vår unika helhetslösning innebär överlägsen tillgänglighet, produkter med minskad klimatpåverkan, hög säkerhet, enkel administration och effektiva besök vilket ger företagskunden den lägsta totalkostnaden.

Image
Per Silverbratt

Per Silverbratt, Director Network

Ansvarar för vårt nätverk av stationer. Vårt mål är att ha lägen på de bästa och bekvämaste platserna för dig som kund. Vi underhåller dessa på ett smart och klimatsäkert säkert sätt för högsta möjliga tillgänglighet.

Image
Niklas Lindholm

Niklas Lindholm, Director Operations

Ansvarar för den totala driften av våra fullservicestationer inom bolagsdrift. Ansvarar även för utvecklingen av våra kundmöten, som ska göra det enkelt och ge mervärde för våra kunder.

Image
Per Selin

Per Selin, Director Operations Franchise

Ansvarar för Franchise samt truckstationern. med målet att leverera perfekta kundmöten med högsta engagemang. Att kunden möts av bästa upplevelsen med fokus på enkelhet, där kvalitet, renlighet och välfyllda butiker står högst på agendan.

Image
Tomas tf HR direktör

Tomas Sköldulf, Director People

Ansvarar för HSE, Training och HR med fokus på korrekt och professionell hantering av personalfrågor.