Image
man på pumpplan
Image
man på station
Företagskort

Drivmedelskort för företag

Kort för dig som kör yrkesmässigt eller i tjänsten med lätta fordon. Med vårt rikstäckande stationsnät finns alltid en Circle K station i din närhet där du kan hitta allt som du och din bil behöver. Våra företagskort är avgiftsfria.

Circle K Företagskort för Sverige, Skandinavien eller hela Europa. Med kontroll, säkerhet, enkel administration, ett stort nätverk, hjälp med dina miljömål och rätt produkter sänker du dina transportkostnader. Gäller även på INGO, roaming med Mer Sverige och för parkeringsavgifter.

Nedan kan du ansöka om företagskort:

Ansök här

I kundportalen väljer du när och var dina kort ska fungera, vilka restriktioner och PIN-koder korten ska ha. Redan kund? Logga in i kundportalen för att beställa fler kort.

Du kan enkelt få PDF-fakturor genom att fylla i formuläret här.
Faktureringsdatum för företagskort hittar du här

Vill du blir kontaktad av oss för offert eller för att få hjälp med att välja den lösning som passar dig och ditt företag bäst? Gör en offertförfrågan

Offert

 

Vill du ansluta dig till autogiro gör du det sen enkelt via din Internetbank.

Image
Routex kort

Circle K Företagskort Routex

Vårt bästa kort som är flexibelt och avgiftsfritt. Anpassas för att gälla i Sverige, Skandinavien eller Europa.

I kundportalen väljer du när och var dina kort ska fungera, vilka restriktioner och PIN-koder korten ska ha.

Image
Företagskort

Circle K Företagskort Skandinavien

Avgiftsfritt och gäller på 1 650 stationer i Skandinavien, varav 800 i Sverige inkl. INGO. Kortet kan beställas av befintliga kunder i kundportalen, där väljer du när och var dina kort ska fungera, vilka restriktioner och PIN-koder korten ska ha.

Image
Tvårkortssystem

Tvåkortssystem

Circle K Tvåkortssystem passar för företag med många fordon som körs av olika förare inom Sverige. Systemet bygger på att ett företag har två kort - ett som hör till fordonet och ett som varje förare bär med sig.

Kundportal

Du som redan är kund hos oss och vill beställa flera kort beställer det enkelt i vår kundportal.