Image
Man som tankar
Image
man vid drivmedelspump
Drivmedel

Våra drivmedel - Garanterat hög kvalitet

Vi arbetar för att kunna erbjuda dig de bästa och mest högkvalitativa drivmedlen. Våra drivmedel håller alltid svensk standard och vi tillsätter multifunktionella additiv för att din motor ska fungera på bästa sätt.

Vår bensin innehåller unika additiv som minskar friktionen och rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Våra drivmedel innehåller även förnybar inblandning som minskar koldioxidutsläppen. Bra för motorn, miljön och plånboken - Allt för att göra din resa enklare! 

Image
tanka bensin

Bensin

I vår bensin tillsätter vi unika additiv som minskar friktionen och rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Med milesPLUS bensin optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick.

Image
tanka diesel

Diesel

I vår diesel tillsätter vi unika additiv som rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Med milesPLUS diesel optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick.

Image
drivmedelspumpar på Circle

Drivmedelspriser företag

Se aktuella drivmedelspriser för företagskunder.

Image
väg och skog

Förnybara drivmedel

Klimatet och framtidens drivmedel är frågor som engagerar oss. Vi vill vara din partner i omställningen från fossilt till allt mer förnybart och arbetar för att kunna erbjuda fler intressanta och mer miljöanpassade alternativ.

Image
Ladda ellastbil på Circle K

Elbilsladdning

Vi vill erbjuda våra kunder ett enkelt och snabbt sätt att ladda sin elbil. Vår ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna så att du kan resa vilka sträckor du vill, utan räckviddsångest.

Image
Vi finns här för dig, ta din paus på Circle K

Kontrollstation 2022

Vad innebär Kontrollstation 2022 för reduktionsplikten? Se våra produktexperter sammanfatta vad Energimyndighetens senaste kontrollstation innebär.

Image
tjej laddar bil

Framtidens drivmedel för yrkestrafiken

Ta del av vår stora rapport om Transportbranschens omställning.

Produkt- och säkerhetsdatablad

Här har vi samlat alla våra produkt- och säkerhetsdatablad för våra drivmedel.