Image
man i lastbil
Image
man i lastbil
Bli kund

Bli företagskund hos oss

Oavsett om du har en enskild firma eller ett stort internationellt bolag så har vi lösningar som passar just era behov.

Som kund hos Circle K får du full tillgång till Sveriges vassaste stationsnät, med över 300 bemannade fullservicestationer och nästan 500 automatstationer. Med vårt rikstäckande stationsnät finns alltid en Circle K station i din närhet där du kan hitta allt som din bil och du själv behöver. Våra företagskort är avgiftsfria.

Ansök här

Hos oss får du också full kontroll på dina fordonsrelaterade kostnader, du får tillgång till ett rikstäckande stationsnät, rabatt på varje liter drivmedel och självklart har vi inga årsavgifter. Våra företagskort fungerar även på INGO:s stationer. Oavsett om du har 2 eller 200 fordon i företaget har vi en lösning som passar dig! Du ansöker enkelt om kort här nedan.
 

Vill du blir kontaktad av oss för offert eller för att få hjälp med att välja den lösning som passar dig och ditt företag bäst? Gör en offertförfrågan

OFFERT

Image
tjej i bil med mobil

Företagskort

Circle K Företagskort för lätta fordon anpassat för Sverige, Skandinavien eller hela Europa, en flexibel betalningslösning för företag stora som små. Smidigt för dig som kör i tjänsten.

Image
kille i lastbil

Truckkort

Circle K Truckkort gör livet enklare för såväl förare som företag. På vägarna öppnar kortet dörrarna till Circle K:s stora nätverk av stationer anpassade efter era behov.