Image
man som handlar
Image
man som handlar
Rabatter & erbjudanden

Rabatter & erbjudanden

Här kan du se alla rabatter och erbjudanden för dig som redan är medlem i Circle K Extra Business. Allt i från månadadens erbjudanden till rabatter på vårt drivmedel. Dina personliga erbjudanden ser du enkelt på mina sidor genom att logga in på EXTRA portalen.

Månadens Deals

Image
choklad, semla
Image
hand som håller baguette på gul bakgrund

Var 6:e meny på köpet

Vi bjuder dig på var 6:e matmeny du köper. Välj fritt bland baguetter, hamburgare och pizzor inklusive valfri 50 cl dryck. Hos oss finns ett stort utbud av mat och du kan hitta något för alla tillfällen.

Image
drivmedelspumpar på Circle

Drivmedel

Du får 25 öre rabatt/liter i 3 månader när du ansluter dig första gången till EXTRA Club med valfritt bank- eller betalkort. Därefter får du 15 öre rabatt/lite varje gång du tankar.

Image
Röd och gul circle K mugg som hålls av två kvinnor

Kaffe

Som medlem i EXTRA Club får du alltid var 6:e kopp kaffe på köpet. Vi hjälper dig dessutom att hålla koll på räkningen i vår app.

Image
bil i biltvätt

Biltvätt

För dig som är medlem i EXTRA Club och betalar med ditt anslutna kort* håller vi räkningen på biltvättarna åt dig. Då får du per automatik alltid var 6:e biltvätt på köpet. Den tvätt som delas ut som 6:e tvätten är en Diamant tvätt.

Anslut dig idag

Anslut dig till EXTRA Club business och ta del av alla förmåner som du som trogen kund förtjänar. Registrera valfritt bank- eller betalkort.

Logga in i vår portal