Image
tjej på Circle K
Image
tjej som fikar på station
Rabatter & erbjudanden

Rabatter & erbjudanden

Här kan du se alla rabatter och erbjudanden för dig som redan är medlem i Circle K PRO EXTRA. Allt i från månadadens erbjudanden till rabatter på vårt drivmedel. Dina personliga erbjudanden ser du enkelt på mina sidor genom att logga in på EXTRA portalen.

Välkomsterbjudanden

Image
välkomsterbjudanden
Image
hand som håller baguette på gul bakgrund

Var 6:e meny på köpet

Vi bjuder dig på var 6:e matmeny du köper. Välj fritt bland baguetter, hamburgare och pizzor inklusive valfri 50 cl dryck. Hos oss finns ett stort utbud av mat och du kan hitta något för alla tillfällen.

Image
drivmedelspumpar på Circle

Drivmedel

Du får 25 öre rabatt/liter i 3 månader när du ansluter dig första gången till Circle K PRO EXTRA med valfritt bank- eller betalkort. Därefter får du 15 öre rabatt/lite varje gång du tankar.

Image
Röd och gul circle K mugg som hålls av två kvinnor

Kaffe

Som medlem i PRO EXTRA får du alltid var 6:e kopp kaffe på köpet. Vi hjälper dig dessutom att hålla koll på räkningen i vår app.

Image
bil i biltvätt

Biltvätt

För dig som är medlem och betalar med ditt anslutna kort håller vi räkningen på biltvättarna åt dig. Då får du per automatik alltid var 6:e biltvätt på köpet. Den tvätt som delas ut som 6:e tvätten är en premiumtvätt.

Anslut dig idag

Anslut dig till PRO EXTRA och ta del av alla förmåner som du som trogen kund förtjänar. Registrera valfritt bank- eller betalkort.

Logga in i vår portal