Image
man utanför Circle K
Image
man utanför Circle K
Företagskort

Våra Företagskort

Med Circle K Företagskort får ditt företag full kontroll på alla fordonsrelaterade kostnader.

Circle K företagskort

Företagskortet finns i olika varianter; Circle K Företagskort för dig som kör mest i Sverige, Norge och Danmark, Circle K Europakort för dig som kör i hela Europa. För företag med många fordon som körs av olika förare inom Sverige erbjuder vi även vårt tvåkortssystem.

Kortet är smidigt för dig som kör i tjänsten. Med vårt rikstäckande stationsnät finns alltid en Circle K station i din närhet där du kan hitta allt som din bil och du själv behöver. Våra företagskort är avgiftsfria.

Image
Routex kort

Europe card

Kortet är avgiftsfritt och gäller på 20 000 servicestationer i 33 europeiska länder. Kortet har ROUTEX funktionalitet och passar dig som kör mycket på kontinenten och vill undvika krångel med valutor. Gäller på Circle K, BP, Aral, OMV, ENI i Europa.
Image
Företagskort

Circle K Företagskort

Ansök med e-legitimation eller Bank ID. Kortet är avgiftsfritt och gäller på 1 650 stationer i Skandinavien, varav 800 i Sverige inkl. INGO. Välj kort efter hur du vill använda det, begränsade inköps rättigheter eller möjlighet att handla allt.
Image
Tvårkortssystem

Tvåkortssystem

Circle K Tvåkortssystem passar för företag med många fordon som körs av olika förare inom Sverige. Systemet bygger på att ett företag har två kort - ett som hör till fordonet och ett som varje förare bär med sig.
Image
betalkort

Redan kund och vill ha flera kort?

Du som redan är kund hos oss och vill beställa flera kort beställer det enkelt i vår kundportal.