Laddning för tung trafik

Vår ambition är att skapa ett stort laddnätverk för tung trafik längs våra stora vägar så att ert företag kan få en så enkel vardag som möjligt.

Vi har idag ett stort nätverk av snabbladdare längs med de störst trafikerade vägarna i Sverige för lätt trafik och vi bygger kontinuerligt ännu fler. Nu bygger vi också laddare anpassade för tung trafik från Kiruna i norr till Malmö i söder. I dagsläget har vi ca 50 laddplatser för tung trafik vilket är det största publika laddnätverket för tung trafik i Sverige. 

Circle K har som ambition att ligga före omställningen till elektrifierad fordonstrafik för såväl lätt som tung trafik, och att vara förstahandsvalet för alla med elfordon.

Ultrasnabbladda din lastbil på Circle K

Vi bygger enbart ultrasnabbladdare med effekt på minst 360 kW. För att enkelt kunna ladda och se vilka stationer som är igång - ladda ner vår app Circle K Charge. Vi erbjuder 4-6  laddplatser per station med 360kW CCS uttag.

Image
Ladda ellastbil på Circle K

Circle K Charge

Med vår app  Circle K Charge kan du se var vi erbjuder laddning, vilka laddare som är tillgängliga och vilka uttag de har.

Image
Vi finns här för dig, ta din paus på Circle K

Priser & betalning

Du betalar enkelt genom att följa instruktionerna på våra laddare. Företagskunder använder företagskort med RFID som du beställer hos kundservice.

Priser för laddning tung trafik kommer att anpassas till de prisområden för el som vi har í Sverige

Kundportalen

Logga in i Kundportalen för att beställa företagskort med laddning

Laddning för företag