Image
Parkster tjej med mobil
Image
Parkster tjej med telefon
Parkster

Parkera i tjänsten med Circle K och Parkster

Som Företagskund hos Circle K kan du enkelt koppla ditt Företagskort till Parkster och betala parkeringen du gör i tjänsten direkt i mobilen.

Nu gör vi det enklare att parkera

Fram tills idag har betalningar för parkering i tjänsten oftast hanterats i en P-automat, där kvitton behövt sparas och sedan redovisas. Med lösningen tillsammans med Parkster elimineras risken för borttappade kvitton och administrationen minskar markant, samtidigt som det går snabbt och smidigt. Du kan när som helst avsluta din parkering eller förlänga den. Betala bara för den tid du står parkerad.

Med den kostnadsfria Parkster-appen köper du parkeringsbiljetter direkt med din telefon och kan få kostnaden på ditt Circle K Företagskort. 

LADDA NER PARKSTER APPEN HÄR 

Parkera på över 300 orter i Sverige

Parkster är en av Sveriges ledande parkeringsappar och ett självklart val för miljontals bilister. Parkster är rikstäckande från Malmö till Kiruna och du kan betala parkering med ditt Circle K Företagskort via Parkster i hela Sverige. Med Parkster kan du parkera på tusentals parkeringsplatser på över 300 orter i Sverige.

Visa alla orter där Parkster fungerar

Så fungerar det

Ladda ner Parkster-appen 

Registrera ett personligt Parkster-konto 

  • Lägg till ditt Circle K företagskort som betalningsmetod 
  • Välj parkeringsplats och parkeringstyp ”I tjänsten”.
  • Välj därefter fordon och starta parkeringen 

De flesta Circle K Företagskort tillåter parkering från start. Om ditt kort inte tillåter parkering kan du enkelt välja till det i Kundportalen för att kunna betala parkering med mobilen.

Hantera kort Kundportalen

Parkster tillför inte någon månads-eller abonnemangskostnad för att parkera i tjänsten, däremot en serviceavgift på 9 kr (inklusive moms) per parkering vid användande av Parkster i tjänsten. För fullständig information om Parkster se www.parkster.com. Circle K Tvåkortssystem går i dagsläget inte att använda som betalningsmedel i Parkster-appen.