Image
man som tankar
Image
man som tankar truck
Truckdieselkort

Våra Truckdieselkort

Vårt Truckdieselkort gör livet enklare för såväl förare som företag. På vägarna öppnar kortet dörrarna till Circle Ks stora nätverk av stationer med höghastighetspumpar och uppställningsplatser.

Med vårt truckdieselkort blir det också lättare för dig att kontrollera bränslekostnaderna, eftersom du själv kan välja hur detaljerade fakturor du vill ha. Truckdieselkortet finns i flera olika varianter och är avgiftsfria. Välj det kort som passar ditt företag bäst.

Läs mer om våra olika företagskort och ansök direkt, eller fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av oss.

Image
Routex kort

Circle K EUROPE card

Circle K EUROPE card passar företag som kör mycket utomlands. Tack vare ett nätverkssamarbete mellan Circle K, BP, Aral, OMV och Eni i hela Europa ger kortet dig tillgång till nära 20 000 stationer i hela 33 länder.
Image
Företagskort

Circle K Truckdieselkort

Circle K Truckdieselkort är ett flexibelt kort speciellt utformat för yrkesförare. Perfekt för dig som kör i Sverige. Kortet ger dina förare tillgång till det mesta som de kan tänkas behöva för sin vardag på vägarna.
Image
Tvårkortssystem

Circle K Tvåkortssystem

Tvåkortssystem passar företag med många fordon som körs av olika förare i Sverige. Systemet bygger på att företaget har två kort - ett som hör till fordonet och ett som varje förare bär med sig. För att tanka/handla måste båda kort och pin användas.
Image
betalkort

Är du kund idag och behöver fler kort?

Du som redan är kund hos oss och vill beställa flera kort beställer det enkelt i vår kundportal.