Image
man som sitter i bil
Image
man som sitter i bil
Varför Circle K?

Varför välja Circle K?

Circle K erbjuder en unik helhetslösning som hjälper dig som företagskund att minska dina transportkostnader – även de där små kostnaderna som är lätta att förbise.

Att minska transportkostnader handlar inte bara om drivmedelspriset eller rabatter. Vi har fokuserat på sex områden som hjälper dig att effektivisera din verksamhet.

Image
Väg Europa

Tillgänglighet

Med vårt företagskort får du tillgång till ett stort nätverk av både Circle K- och INGO-stationer i både Sverige och Skandinavien. Med vår tillgänglighet kan vi hjälpa dig och ditt företag att hålla drivmedelskostnaderna nere.

Image
betalkort

Kort & service

Med Circle K Företagskort får du full kontroll på alla fordonsrelaterade utgifter, samtidigt som du sparar tid. Via vår kundportal kan du enkelt administrera dina kort, se dina fakturor, ta fram statistik och mycket mer.

Image
drivmedelspumpar på Circle

Produkter

På Circle K arbetar vi för att kunna erbjuda dig de bästa och mest högkvalitativa drivmedlen. Våra drivmedel håller alltid svensk standard och vi tillsätter multifunktionella additiv för att din motor ska fungera på bästa sätt.

Image
väg och skog

Miljö

Vi är Sveriges största leverantör av förnybara drivmedel och erbjuder våra kunder en rad miljöanpassade produkter som till exempel miles diesel med upp till 42% förnybart, milesBIO HVO100, B100 och E85 för att hjälpa Sverige nå klimatmålen.

Image
dam med mobil och laptop

Säkerhet

Interna bedrägerier står för en stor del av företags svinn. Vi erbjuder därför ett 2-kortssystem med inköpsbegränsning, anpassat för kunder med stora fordonsflottor. På så sätt kan du enkelt förebygga och upptäcka avvikande inköp i god tid.

Image
kille på station

Easy visits

På våra fullservicestationer kan du passa på att ta en effektiv och välförtjänt paus i samband med att du stannar för att tanka eller handla. Vi har ett stort utbud att varierad mat och sittplatser med god komfort.