Image
man i lastbil
Image
man i lastbil
VÅR LÖSNING

Varför välja Circle K?

Circle K erbjuder en unik helhetslösning som hjälper dig som företagskund att minska dina transportkostnader – även de där små kostnaderna som är lätta att förbise.

Vi har en komplett lösning för ditt företags transporter! Vi hjälper dig med till sänkta transportkostnader - även de mindre kostnaderna är medräknade i vår lösning. Det är inte bara divmedelskostnaden med rabatt per liter sänker dina kostnader. För oss är helheten viktig och därför fokuserar vi på sex olika områden.

Ansök om kort

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
Väg Europa

Nätverk

Med vårt företagskort får du tillgång till ett stort nätverk av både Circle K- och INGO-stationer i både Sverige och Skandinavien. Med vår tillgänglighet kan vi hjälpa dig och ditt företag att hålla drivmedelskostnaderna nere.

Image
kille och tjej vid dator

Kort & service

Med Circle K Företagskort får du full kontroll på alla fordonsrelaterade utgifter, samtidigt som du sparar tid. Via vår kundportal kan du enkelt administrera dina kort, se dina fakturor, ta fram statistik och mycket mer.

Image
drivmedelspump Circle K

Produkter

På Circle K arbetar vi för att kunna erbjuda dig de bästa och mest högkvalitativa drivmedlen. Våra drivmedel håller alltid svensk standard och vi tillsätter multifunktionella additiv för att din motor ska fungera på bästa sätt.

Image
man på fält med traktor

Miljö

Vi är Sveriges största leverantör av förnybara drivmedel och erbjuder våra kunder en rad miljöanpassade produkter som till exempel miles diesel med upp till 42% förnybart, milesBIO HVO100, B100 och E85 för att hjälpa Sverige nå klimatmålen.

Image
kille och tjej vid dator

Säkerhet

Interna bedrägerier står för en stor del av företags svinn. Vi erbjuder därför ett 2-kortssystem med inköpsbegränsning, anpassat för kunder med stora fordonsflottor. På så sätt kan du enkelt förebygga och upptäcka avvikande inköp i god tid.

Image
kille i lastbil

Easy visits

På våra fullservicestationer kan du passa på att ta en effektiv och välförtjänt paus i samband med att du stannar för att tanka eller handla. Vi har ett stort utbud att varierad mat och sittplatser med god komfort.