Image
man i biltvätt
Image
man som tvättar bilen
Biltvätt för företag

En snabb, enkel och högkvalitativ tvätt för din bil

Vi har tvättprogram för alla behov, oavsett om du behöver en snabbtvätt eller en premuimtvätt med extra glans.
Circle Ks biltvätt är den optimala kvalitetsbiltvätten för din bilpark. Vi har ett stort nätverk där vi erbjuder Svanenmärkta tvättkemikalier, som grundligt tar bort smuts, ger bilen en bra glans och låter dig betala med ditt Företagskort vilket möjliggör papperslösa transaktioner i ett system.

Hitta din närmaste biltvätt här

Därför ska du välja Cirlce Ks biltvätt för din bilpark

Car wash
Miljövänlig

Miljövänlig biltvätt med Svanenmärkta tvättkemikalier och återvunnet vatten på 8 av 10 stationer.

Car wash brush
Högkvalitativ

Fyra högkvalitativa tvättprogram anpassade för respektive säsong, med eller utan borste, får din bil ren på under 10 minuter.

Pay By Plate
Enkla betalningar

Genom att använda ditt Circle K Företagskort vid betalning får du alla kostnader direkt på din faktura och i Kundportalen.

TCO-Network
Stort nätverk

Vårt stora nätverk gör att du alltid har en Circle K biltvätt nära dig.

Snabba och högkvalitativa program

Image
budgettvätt på Circle K
Image
Biltvätt premium
Image
standardtvätt på Circle K för 199:-
Image
Vår bästa biltvätt!

Priser

Budget: 159:-
Tvätt & tork

Standard: 199:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, hjultvätt. +39:- för säsongstillägg

Premium: 299:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, hjultvätt, UltraShine polering. +39:- för säsongstillägg

Ultimat säsong: 369:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, dubbel hjultvätt, UltraShine polering. Maxprotection vattenavvisande vax, säsongstillägg ingår.

Lokala avvikelser kan förekomma gällande priser och tvättprogram.

 

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi utvecklat en speciell säsongstvätt – oavsett väder och årstid. Vi anpassar programmet så att du kan ta hand om din bil på bästa sätt! Denna biltvätt testar vi nu på ett antal av våra fullservicestationer runtom i Sverige. Även om lacken på moderna bilar har ett bra rostskydd, tar sig saltet in under bilen och kan orsaka rostskador på underredet. Vi har dessutom sett till att du kan betala direkt vid tvätthallen utan att behöva gå ur bilen. Enklare blir det inte!

Hållbar biltvätt

Det är bättre för miljön om du tvättar bilen i någon av våra biltvättar istället för hemma på garageuppfarten, eftersom många skadliga ämnen då kan rinna rakt ut i naturen. Våra biltvättar är kopplade till oljeavskiljare och slambrunnar som tar hand om en stor del av de skadliga ämnena i tvättvattnet. Dessutom har vi reningsverk på 8 av 10 anläggningar där vi återanvänder en stor del av vattnet vilket avlastar de kommunala vattenreningsverken. 

På våra stationer kan du känna dig trygg med att vi använder de mest effektiva och minst skadliga produkterna som finns tillgängliga, våra tvättkemikalier är självklart Svanenmärkta. 

Vårt mål är att Circle K ska erbjuda den bästa biltvätten i Sverige, både utifrån hälsa och miljö. För att nå dit uppgraderar vi hela tiden vår utrustning och minskar användandet av kemikalier, vatten och elektricitet.

Fokusområden: 

Minska användningen av kemikalier. För miljöns och våra medarbetares skull har vi vår egna klassificering av alla kemikalier som används på våra stationer. Om produkten inte uppfyller våra högt ställda miljökrav tas den bort. Till 2023 ska kemikalieanvändningen vid varje tvätt minska med 15 procent. 
 

Vi arbetar ständigt med att minska vår vattenanvändning. När vi byter ut gamla biltvättar installerar vi nya effektiva system för vattenåtervinning. Minst 10 procent av våra biltvättar uppgraderas varje år. Till 2023 ska vi minska vattenanvändningen med 25 procent per tvätt. 

Så fungerar vår biltvätt

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Hitta station med biltvätt

Här kan du söka fram vilka stationer som erbjuder biltvätt. Klicka bara i biltvätt och sök så listas alla stationer med biltvätt. Du kan även lokalisera närmaste biltvätt via Circle K appen.

Mobilbetalning för företag

Med mobilbetalning ger du dina förare möjlighet att betala med mobilen utan kort och får full koll på alla köp i Kundportalen.

Kundportal

Vi förenklar din administration genom Kundportalen. Här kan du se information om saldo, ladda ner fakturor och göra uppföljningar på er förbrukning och era inköp.