Image
vit bil uanför Circle k

Boka hyrbil & släp

Boka hyrbil, lastbil eller släp!

Circle K biluthyrning

Boka prisvärda bilar, släp och lastbilar enkelt via vår bokningssida. Oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig. Att hyra bil har aldrig varit enklare!

Hos oss bokar du tryggt

Med mer än 30 års erfarenhet av biluthyrning så känner vi oss trygga med att kalla oss experter. Vi erbjuder idag biluthyrning på 170 stationer och släpvagnsuthyrning på 240 stationer runt om i landet.

På våra stationer kan du välja mellan personbilar, släpvagnar och lastbilar i flera olika modeller. Du kan boka direkt här via vår webbsida, på våra stationer eller i Circle K appen.
Vi använder oss av GPS-spårning på våra hyrbilar

Image
hyra bil

Boka hyrbil, lastbil eller släp

Hos oss kan du enkelt boka prisvärda bilar, lastbilar eller släp.

Image
Hyr 3 dygn, betala för 2!

3 för 2

Hyr personbil 3 dygn och betala endast för 2. Erbjudandet gäller alla veckodagar när du bokar inkl. fria mil. Gäller ej internetbil.

Image
Öppen släpkärra

Nyhet! Entreprenadsläp

Finns endast på stationen i Bandhagen/ Stockholm telefon: 08-4471320

Image
Boka bil till riktigt bra pris - Circle K

Våra personbilar

Oavsett om du behöver en mindre hyrbil för ärenden över dagen, en kombi för weekendresan eller en minibuss som rymmer hela kompisgänget så har vi bilen för dig!

Image
Hyr släp på Circle K!

Våra släp

Behöver du hyra ett släp? Här hittar du information om mått och maxvikter för våra hyrsläp. Alla släp du kan boka har hög kvalité!

Image
Circle K lastbil

Våra lastbilar

Oavsett om du behöver en flyttbil eller skåpbil är alla lastbilar du kan hyra av oss enkla att köra och får framföras med B-körkort för personbil.

Frågor & svar om släp- och biluthyrning

Vad kostar en hyrbil? Vad gäller när jag hyr en bil eller ett släp? Har ni envägshyra på era hyrsläp? Här har vi samlat alla frågor och svar.

Priser

Här hittar du priser för våra personbilar, släp och lastbilar.

Hyresvillkor

Här hittar du våra allmänna hyresvillkor