Image
par med kaffe utanför Circle K
Image
man och kvinna utanför Circle K
Erbjudanden

Erbjudanden & nyheter

Välkommen in till någon av våra stationer och ta del av våra senaste erbjudanden och kampanjer. Njut av något från mat och dryck-sortimentet eller passa på och köp något till din bil.
Image
3 skidåkare på berg

Tanka & vinn!

Tanka tre gånger hos oss innan den 24 november så deltar du i utlottningen av 30 skidresor med SkiStar. Erbjudandet gäller för medlemmar i Circle K EXTRA och gäller vid tankning på någon av våra bemannade stationer, och minst 20 liter per tankning.

Image
kaffehjältar

Bli en kaffehjälte!

Var med och rädda kaffet från av svinnas! Tillsammans med Löfbergs kan vi nu presentera ett kaffe på bönor som annars riskerat bli svinn i rosteriet. Gör både dig själv och miljön en tjänst och kom in till oss och provsmaka!

Image
korvmenyer

Norrländsk nyhet!

Testa vår Brismeny med norrländska smaker. När du köper någon av menyerna ger vi 5 kr till Bris. Menyerna består av en fläsk- och renkorv som toppas med créme med Västerbottensost och serveras i royal durumbröd eller tunnbrödsrulle.

Image
godispåsar

3 för 2 på Cloettagodis

Grattis alla gottegrisar! Nu har vi 3 för 2 på allt förpackat godis från Cloetta! Kom in till oss och ladda upp med ditt favoritgodis!

Erbjudandet gäller ej lösgodis och Malaco 80 gr.

Image
kaffe, juice, korv, fralla

Välj dina favoriter!

Välj dina 2 favoriter för bara 40 kr. Frukost, mellis eller lunch - välj den kombo som passar just dig!

Image
sommarlotten

Sommarlotten med 1 miljon vinster!

När du tankar en handlar hos oss får du sommarlotten på köpet. Du har chans att vinna fin fina priser som drivmedel värde 50 000 kr, biltvätt, kaffe, hyrbil 1 dygn, TY gosedjur, Coca cola, korv och mycket mycket mer.