Image
Kvinna vid dator
Image
Kvinna vid dator
Försäkringar

Försäkring & betalskydd för Circle K EXTRA Mastercard

Här hittar du information om de försäkringar som ingår i Circle K EXTRA Mastercard. När du betalar din resa med ditt EXTRA Mastercard ingår alltid en kompletterande reseförsäkring. Du har också möjlighet att teckna försäkringen Betalskydd som skyddar dig mot oförutsedda händelser.

Reseförsäkring med avbeställningsskydd


I ditt Circle K EXTRA Mastercard ingår alltid en kompletterande reseförsäkring. Reseförsäkringen är ett komplement till  reseskyddet i din hemförsäkring och innehåller avbeställningsskydd, förseningsförsäkring, bagageförsäkring, olycksfallsförsäkring och självriskskydd.

Läs mer om reseförsäkring

Försäkring vid feltankning

Som Circle K EXTRA Mastercardkund ingår även en försäkring vid feltankning av din privata personbil. Försäkringen ersätter i första hand självrisken på din befintliga bilförsäkring och i andra hand kostnad för rengöring av tanken samt bärgning till närmsta verkstad om du av misstag tankar bilen med fel drivmedel på en Circle K station i Norden. Försäkringen gäller om tankningen betalats med Circle K Mastercard.

  • Högsta ersättning är 5 000 kr.

  • Försäkringen täcker inte feltankning av Circle K:s hyrbilar

  • För fullständiga villkor hänvisar vi till reseförsäkring

Betalskydd

Försäkringsförmedlare för Betalskydd är SEB Kort Bank AB.

Sjukskrivning och arbetslöshet kan drabba vem som helst, när som helst. Betalskydd är en försäkring som kan hjälpa dig att klara betalningarna på ditt kort, om det skulle hända dig. Försäkringen gäller dig som har ett Circle K Mastercard

Om du har ett extrakort kopplat till ditt kort så ingår även de köpen i det utestående saldot. Försäkringen gäller även vid dödsfall och täcker kostnaden för din kortfaktura samt inlösen av eventuellt utestående saldo. Premien betalas månadsvis och redovisas på varje faktura. Premien är inte avdragsgill.

Läs mer om betalskydd

Image
laptop

Reseförsäkring

När du betalar din resa med ditt Circle K EXTRA Mastercard ingår alltid en kompletterande reseförsäkring. Försäkringen är ett komplement till reseskyddet i din hemförsäkring.
 

Image
dam med mobil och laptop

Betalskydd

Allt går inte att förutse. Därför har vi tagit fram en försäkring som skyddar dig mot oförutsedda händelser. Som Circle K EXTRA Mastercardkund har du möjlighet att teckna försäkringen Betalskydd.