Image
Man som tankar miles+ diesel

Diesel

Vår diesel innehåller unika additiv som rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank.

Diesel

Med miles diesel optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick. All vår diesel innehåller även förnybar inblandning som minskar koldioxidutsläppen. Bra för motorn, miljön och plånboken. Vår bästa produkt miles+ diesel har en hög dosering av additiv som verkligen är ”För motorns bästa”.

miles diesel

miles diesel är utvecklad för att hålla din motor ren och minska förbrukningen, så att du tar dig längre. miles diesel är en förbättrad diesel med många fördelar.  I vår miles diesel tillsätter vi ett additiv som håller motorn ren, vilket ger en lägre förbrukning och du kommer längre på varje tank. Additivet rengör spridare och förbränningsrum och håller de fria från beläggningar. Mer information hittar du här.

Image
miles diesel

miles+ diesel

miles+ diesel är utvecklad för att förbättra din motors prestanda och ge dig mer kraft. Samtidigt minskar den förbrukningen och tar dig längre på varje tank. miles+ diesel innehåller en högre mängd additiv än miles diesel, vilket rengör motorn snabbare och motverkar uppbyggnaden av avlagringar ännu effektivare. Det gör att förbränningen förbättras och kombinerat med korrosionskydd innebär det ett bättre skydd mot rost, avlagringar och filterigensättningar. Mer information hittar du här

Image
miles+ diesel

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
varför välja miles+

Mer om våra drivmedel

Vi erbjuder ett stort urval av olika drivmedel