Image
Circle K station
Image
Drivmedelspump på Circle K
Drivmedel

Drivmedel

Vi på Circle K arbetar för att kunna erbjuda dig de bästa och mest högkvalitativa drivmedlen.

Våra drivmedel håller alltid svensk standard och vi tillsätter multifunktionella additiv för att din motor ska fungera på bästa sätt. Du kan välja mellan våra standarddrivmedel miles och våra premiumdrivmedel milesPLUS. Det finns även flera intressanta och mer miljöanpassade alternativ.

Image
pumphandtag för bensin

Bensin

I vår bensin tillsätter vi unika additiv som minskar friktionen och rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Med milesPLUS bensin optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick.

Image
Kvinna som tankar

E10 - bensin blir snällare mot klimatet

Från 1/8 höjs reduktionsplikten, som syftar till att minska utsläpp av växthusgaser. Det gör vi genom att öka andelen förnybart bränsle som blandas in i fossila bränslen. Vi ökar andelen etanol i miles95-bensin från 5 % (E5) till upp till 10 % (E10).

Image
tanka diesel

Diesel

I vår diesel tillsätter vi unika additiv som rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Med milesPLUS diesel optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick.

Image
Blixtsymbol för elladdning

Laddning

Vi vill erbjuda våra kunder ett enkelt och snabbt sätt att ladda sin elbil. Vår ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna så att du kan resa vilka sträckor du vill, utan räckviddsångest.

Image
väg och skog

Biodrivmedel

Klimatet och framtidens drivmedel är frågor som engagerar oss. Vi vill vara din partner i omställningen från fossilt till allt mer förnybart och arbetar för att kunna erbjuda fler intressanta och mer miljöanpassade alternativ.

Image
äng

Vägen mot en fossilfri framtid

Vi har ökat volymen av förnybara produkter och vi använder högkvalitativa additiv som minskar bränsleförbrukningen. Vårt arbete har bidragit till reducerade koldioxidutsläpp och vi är idag Sveriges största leverantör av förnybara drivmedel.

Image
drivmedelspumpar på Circle

Drivmedelspriser

Se våra drivmedelspriser för privatkunder. Priserna som presenteras här är rekommenderade riktpriser.

Image
man med mobil

Betala drivmedel med appen

Nu kan du betala ditt drivmedel med mobilen, snabbt och enkelt. Ladda ned vår app och följ instruktionerna.
Vi gör din resa enklare!

Produkt- och säkerhetsdatablad

Här har vi samlat alla våra produkt- och säkerhetsdatablad för alla våra drivmedel.