Image
Circle K station
Image
Drivmedel på Circle K

Våra drivmedel

Som drivmedelskedja har vi en viktig uppgift på vägen mot ett fossilfritt Sverige. Vi vill göra det enklare för dig att göra mer hållbara val. Circle K har Sveriges bredaste erbjudande av förnybara drivmedel och arbetar med lösningar som sänker din klimatpåverkan. I takt med att fler byter till elbil så bygger vi ut vårt nät av ultrasnabba laddplatser, vårt mål är att ha flest i hela Sverige.

På Circle K arbetar vi för att kunna erbjuda dig de bästa och mest högkvalitativa drivmedlen. Våra drivmedel håller alltid svensk standard och vi tillsätter multifunktionella additiv för att din motor ska fungera på bästa sätt. Du kan välja mellan våra standarddrivmedel miles och våra premiumdrivmedel miles+. Det finns även flera intressanta och mer miljöanpassade alternativ.

Image
pumphandtag för bensin

Bensin

I vår bensin tillsätter vi unika additiv som minskar friktionen och rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Med miles+ bensin optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick.

Image
man vid bil

Diesel

I vår diesel tillsätter vi unika additiv som rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Med miles+ diesel optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick.
 

Image
Drivmedelspump på Circle K

Bredaste erbjudandet av förnybara drivmedel

Vi arbetar med lösningar som sänker din klimatpåverkan.
 
 
 
 

Image
Kvinna som laddar elbil på Circle K laddare

Laddning

Vi vill erbjuda våra kunder ett enkelt och snabbt sätt att ladda sin elbil. Vår ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna så att du kan resa vilka sträckor du vill, utan räckviddsångest.

 

Image
Så blippar du din bil på CIrcle K

Blippa bilen

Nu kan du tanka och betala snabbare än någonsin! Allt du behöver göra är att ladda ned vår app och registrera betalningsuppgifter och registreringsnummer.

 
 

Image
äng

Vägen mot en fossilfri framtid

Vi har ökat volymen av förnybara produkter och vi använder högkvalitativa additiv som minskar bränsleförbrukningen. Vårt arbete har bidragit till reducerade koldioxidutsläpp och vi är idag Sveriges största leverantör av förnybara drivmedel.

Image
Drivmedelspump på Circle K

Drivmedelspriser

Se våra drivmedelspriser för privatkunder. Priserna som presenteras här är rekommenderade riktpriser.
 

Image
tjej i bil med mobil

Betala drivmedel med appen

Nu kan du betala drivmedel med mobilen, snabbt och enkelt. Ladda ned vår app och följ instruktionerna.
Vi gör din resa enklare!

Produkt- och säkerhetsdatablad

Här har vi samlat alla våra produkt- och säkerhetsdatablad för alla våra drivmedel.