Image
natt på Circle K
Image
pumpplan på natten

Våra drivmedel

Som drivmedelskedja har vi en viktig uppgift på vägen mot ett fossilfritt Sverige. Vi vill göra det enklare för dig att göra mer hållbara val. Vi är ledande på förnybara drivmedel och redan idag är var fjärde liter som tankas hos oss förnybar. I takt med att fler byter till elbil så bygger vi ut vårt nät av ultrasnabba laddplatser, vårt mål är att ha flest i hela Sverige.

Vi på Circle K arbetar för att kunna erbjuda dig de bästa och mest högkvalitativa drivmedlen. Våra drivmedel håller alltid svensk standard och vi tillsätter multifunktionella additiv för att din motor ska fungera på bästa sätt. Du kan välja mellan våra standarddrivmedel miles och våra premiumdrivmedel milesPLUS. Det finns även flera intressanta och mer miljöanpassade alternativ.

Image
station på kvaällen

Ledande i Sverige på förnybara drivmedel

Av allt drivmedel vi säljer är var fjärde liter en förnybar produkt. När vi räknar ihop all volym vi säljer i absoluta tal från drivmedelsstationer runt om i landet blir det så många litrar att vi är ledande i Sverige förnybara drivmedel.

Image
pumphandtag för bensin

Bensin

I vår bensin tillsätter vi unika additiv som minskar friktionen och rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Med milesPLUS bensin optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick.

Image
man vid bil

Diesel

I vår diesel tillsätter vi unika additiv som rengör motorn, så att du kommer längre på varje tank. Med milesPLUS diesel optimerar du prestandan i motorn och håller den i bästa möjliga skick.

Image
laddning av elbil

Laddning

Vi vill erbjuda våra kunder ett enkelt och snabbt sätt att ladda sin elbil. Vår ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna så att du kan resa vilka sträckor du vill, utan räckviddsångest.

Image
Kvinna som tankar

E10 - bensin blir snällare mot klimatet

Från 1/8 höjs reduktionsplikten, som syftar till att minska utsläpp av växthusgaser. Det gör vi genom att öka andelen förnybart bränsle som blandas in i fossila bränslen. Vi ökar andelen etanol i miles95-bensin från 5 % (E5) till upp till 10 % (E10).

Image
blippa bilen

Blippa bilen

Nu kan du tanka och betala snabbare än någonsin! Allt du behöver göra är att ladda ned vår app Easy Fuel och registrera betalningsuppgifter och registreringsnummer.

Image
drivmedelspumpar på Circle

Drivmedelspriser

Se våra drivmedelspriser för privatkunder. Priserna som presenteras här är rekommenderade riktpriser.

Image
äng

Vägen mot en fossilfri framtid

Vi har ökat volymen av förnybara produkter och vi använder högkvalitativa additiv som minskar bränsleförbrukningen. Vårt arbete har bidragit till reducerade koldioxidutsläpp och vi är idag Sveriges största leverantör av förnybara drivmedel.

Image
tjej i bil med mobil

Betala drivmedel med appen

Nu kan du betala drivmedel med mobilen, snabbt och enkelt. Ladda ned vår app och följ instruktionerna.
Vi gör din resa enklare!

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Produkt- och säkerhetsdatablad

Här har vi samlat alla våra produkt- och säkerhetsdatablad för alla våra drivmedel.