This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Bensin

I all vår bensin miles och miles+ tillsätter vi unika additiv som gör att du kommer längre på varje tank. Bra för motorn, miljön och plånboken.

Vår bensin miles är en förbättrad bensin med många fördelar.  Additivet minskar friktionen i motorns rörliga delar, vilket har en positiv effekt på bränsleförbrukningen och gör att du kommer längre på varje tank. Additivet rengör även motorn och motverkar beläggningar i hela bränslesystemet.

miles 95

miles 95 är utvecklad för att minska förbrukningen och hålla din motor ren. Additivet minskar friktionen i motorns rörliga delar, vilket har en positiv effekt på bränsleförbrukningen. Additivet rengör även motorn och motverkar beläggningar i bränslesystemet. 
På alla våra fullservicestationer säljer vi miles 95, med undantag för Gotland. Lär mer här

Image
Bensin 95

miles+ 98

I miles+ 98 tillsätter vi en högre koncentration av drivmedelstillsatser för att ge din bil det allra bästa. miles+ 98 bensin är utvecklad för att förbättra din motors prestanda. Vi har nyligen uppgraderat receptet på det additiv vi tillsätter i bensinen och även utökat doseringen. Effekten blir att den renar motorn och skyddar den bättre. Mer information hittar du här.

Image
fördelar med miles + 98
Image
varför välja miles+

Övriga drivmedel

Vi erbjuder ett stort urval av olika drivmedel.