Image
vinna och man utanför Circle K
Image
man och kvinna utanför Circle K
Kaffe

Ekologiskt kaffe

På Circle K har vi en stor passion för kaffe. Varje år serverar vi mer än 10 miljoner koppar kaffe på våra stationer runt om i Sverige. För bäsa smakupplevelse använder vi noggrant utvalda arabicabönor från småskaliga producenter och moderna kaffemaskiner för att brygga allt vårt kaffe.

Vårt kaffe

Allt kaffe som säljs i våra butiker har certifieringen Rainforest Alliance. Certifieringen syftar till att skapa hållbara jordbruk där bönderna arbetar under rimliga villkor samtidigt som de lägger vikt på miljömässig hållbarhet och arbetar för hållbara jordbruksmetoder, vilket är viktigt för oss på Circle K Sverige.

Ekologiskt kaffe
På Circle K vill vi vara med och driva utvecklingen av ekologisk produktion framåt. Därför är vi glada att vårt kaffe är ekologiskt. EU:s ekologiska märkning visar att vårt kaffe kommer från ekologiska odlingar helt utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Genom att välja vårt ekologiska kaffe gör du skillnad för både miljö, människor och djur.

EU-ekologisk märkning av ekologiska produkter omfattar hela livsmedelskedjan och med hjälp av kontrollsystem och regler ser man till att mat och andra livsmedel som produceras lever upp till deras krav för en förbättrad miljö. 

Nedan hittar du mer information om våra olika kaffesorter, vad som karaktäriserar dem och vad som skiljer dem åt. Välkommen in till närmaste Circle K station för en kopp!

Image
tjejer med Circle K kaffe i bil

Ta med din egen kaffemugg - få 2 kr rabatt på kaffet

När du tar med din egen kaffemugg får du 2 kronor rabatt på ditt kaffe.

Matsvinn och nedskräpning är ett stort problem på många håll i världen. På Circle K ska vi minska matsvinnet och användandet av onödiga förpackningar. Tar du med din egen mugg så är det ett litet steg i rätt riktning. Tillsammans gör vi skillnad.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Produktinformation kaffe

Här hittar du information om ingredienser och näringsvärde för vår kaffe.
Image
röda och gula kaffemuggar

Sätt smak på ditt kaffe!

På ett flertal stationer har vi installerat nya kaffemaskiner där du kan smaksätta ditt kaffe med ljuvliga smaker som Salt Caramel, French Vanilla och Chocolate Cookie. Du kan också välja en krämig Chailatte. Detta vill du inte missa!

Image
Röd och gul circle K mugg som hålls av två kvinnor

Vi har det bästa kaffet längs vägen!

Det godaste kaffet längs vägarna hittar du hos oss. Det har fastställts i en undersökning som genomförts av Kantar Sifo. 1 000 deltagare fick bedöma sin kaffeupplevelse hos 6 olika aktörer med närvaro längs Sveriges vägar. Circle K fick högst poäng.

Image
Iskaffe

Iskaffe

Under sommaren erbjuder vi iskaffe på våra stationer! Läskande kallt och gott iskaffe toppat med grädde. Finns i smakerna:

Latte
Latte vanilj
Cold brew (svart kallbryggt kaffe)
Oat Latte (havrebaserad)

Image
grodan för rainforrest alliance

Rainforest alliance

Allt vårt kaffe har certifieringen Rainforest Alliance. Rainforest Alliance certifieringarna syftar till att skapa hållbara jordbruk där bönderna arbetar under rimliga villkor samtidigt som de lägger vikt på miljömässig hållbarhet.

Image
Gul Circle K kaffemugg

På tillfälligt besök - Bryggkaffe Continental

Vår limited edition av bryggkaffe kommer från Syd- och Centralamerika, Östafrika och sydöstra Asien. Det är ett kraftfullt kaffe med nedtonad syrlighet har en tydlig kryddig kontinental smak, med inslag av rostade nötter och kakao.​

Image
Kaffemuggar med K på röd bakgrund

Kaffesorter

På Circle K älskar vi kaffe och varje år serverar vi mer än 10 miljoner koppar kaffe på våra stationer runt om i Sverige. Hos oss kan du alltid välja bryggkaffe, Cappuccino, Kaffe Latte, Espresso och Iskaffe.