Image
Ladda elbil symbol
Image
Laddstolpe Circle k
Ladda elbil

Laddstationer för elbil

Vår ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna så att du kan resa vilka sträckor du vill, utan räckviddsångest.

Vi har idag ett stort nätverk av snabbladdare längs med de störst trafikerade vägarna i Sverige. För att underlätta för dig med elbil bygger vi nu ännu fler laddare. Vår ambition är att vara elbilisternas förstahandsval längs vägarna och bli Sveriges största destination för snabbladdning och ultrasnabbladdning. 

Vi tror på elbilens framtid och ser våra stationer som ett perfekt stopp på vägen för att fylla på med energi – både för dig och bilen.

Betalning

Du betalar enkelt för snabbladdning genom att följa instruktionerna som finns på laddarna på våra stationer. Pris och lösning skiljer sig åt beroende på ägare av laddaren. På våra egna snabbladdare laddar du än så länge gratis med Circle K Charge appen..

Här kan du läsa mer om vad som gäller för betalning hos respektive leverantör: 
Bee   
IONITY

Image
Blixtsymbol för elladdning

Här kan du ladda

Här kan du se var vi erbjuder snabbladdning idag:

- Klicka på Filtrering
- Klicka i ”Snabbladdning el”
- Sök!

Image
Bil som laddas med Circle K laddare

Circle K Charge

Appen för dig som enkelt vill ladda på våra Circle K snabbladdare. I appen hittar du närliggande stationer och det är med hjälp av den du startar och stoppar laddning. För tillfället är det gratis att ladda, så passa på!

Image
snabbladdare el

Ultrasnabbladdare

IONITY finns på 22 Circle K stationer med bekvämt laddavstånd längs med de mest trafikerade vägarna i Sverige. Nätverket baseras på CCS-standarden och erbjuder i snitt 4 laddplatser/station med effektnivåer på upp till 350 kW.

Image
Circle K laddare

Circle K:s snabbladdare

Antalet stationer med Circle K:s snabbladdare ökar ständigt i takt med vår ambitiösa utrullning. För att enkelt kunna ladda och se vilka stationer som är igång - ladda ner vår app Circle K Charge. På stationer med Circle K laddare erbjuder vi minst 2 laddplatser med 50, 150 eller 300kW med både CCS och CHAdeMO uttag.

Våra egna snabbladdare finns idag på stationerna Circle K Flädie, Circle K Vädermotet, Circle K Hisingsbacka Backadal, Circle K Mölndal Söderleden, Circle K Linköping Rydsvägen Circle K Malmö Midhem, Circle K Kungsbacka Onsalamotet E6, Circle K Upplands Väsby, Circle K Munkebäck och Circle K Örebro Dalbygatan.

Våra samarbetspartners

Vi bygger för framtiden tillsammans med två partners, Bee Charging Solutions och IONITY. Bee Charging Solutions finns på 38 av våra stationer. Laddarna har en effekt upp till 50 kW med kontakter för tre standarder: CCS, CHAdeMO och Typ 2. På varje station finns en snabbladdare med 2 laddplatser.

Samarbetet med IONITY innebär att vi på Circle K är en del av ett omfattande europeiskt nätverk av s k ultrasnabbladdare. Nätverket baseras på CCS-standarden och erbjuder effektnivåer på upp till 350 kW, vilket gör det möjligt att förkorta laddningstiden avsevärt. 

Läs mer om Bee charging solutions
Läs mer om IONITY

Image
Blixtsymbol för elladdning

Artiklar om laddning

Vi laddar för framtiden och satsar på fler laddplatser i vårt nätverk över hela Sverige. Här hittar du några artiklar om våra planer.