Image
ladda elbl på Circle K
Image
Elbilsladdning på Circle K
Ladda elbil

Laddstationer för elbil

Vår ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna så att du kan resa vilka sträckor du vill.

Vi har idag ett stort nätverk av snabbladdare längs med de störst trafikerade vägarna i Sverige. För att underlätta för dig med elbil bygger vi nu ännu fler laddare. Vår ambition är att vara elbilisternas förstahandsval längs vägarna och bli Sveriges största destination för ultrasnabbladdning och snabbladdning. 

Ultrasnabbladda på Circle K

Antalet stationer med Circle K:s snabbladdare ökar ständigt i takt med vår ambitiösa utrullning. Vi bygger i huvudsak ultrasnabbladdare med effekt på upp till 300 kW.  För att enkelt kunna ladda och se vilka stationer som är igång - ladda ner vår app Circle K Charge. På stationer med Circle K laddare erbjuder vi minst 2 laddplatser med 50, 150 eller 300kW med både CCS och CHAdeMO uttag.

Våra egna snabbladdare finns idag på ett flertal stationer och fler är på gång. En lista över stationer med Circle K laddare hittar du här.

Image
Elrapport från Circle K

Elrapporten

Vi på Circle K vill ligga före elbilsutvecklingen och har tagit fram en rapport som dels reder ut hur det ser ut idag men som även blickar mot framtiden för den stora elbilsboomen. När kommer den och vem leder utvecklingen dit?
Läs rapporten här!

Image
laddning av elbil

Priser & betalning

Du betalar enkelt genom att följa instruktionerna som finns på laddarna på våra stationer. Pris och lösning skiljer sig åt beroende på ägare av laddaren. På våra egna laddare betalar du i Circle K Charge appen.

Image
Bil som laddas med Circle K laddare

Circle K Charge

Appen för dig som enkelt vill ladda på våra Circle K snabbladdare. I appen hittar du närliggande stationer och det är med hjälp av den du startar och stoppar laddning.

Image
snabbladdare på Circle K

Hitta station med laddning

Här kan du söka fram var vi erbjuder snabbladdning idag:

- Klicka på Filtrering
- Klicka i ”Snabbladdning el”
- Klicka på SÖK!

Image
ionity laddare på Circle K

IONITY

IONITYs ultrasnabbladdare finns på 23 Circle K stationer med bekvämt laddavstånd längs med de mest trafikerade vägarna i Sverige. Nätverket baseras på CCS-standarden och erbjuder i snitt 6 laddplatser/station med effektnivåer på upp till 350 kW.

Image
Blixtsymbol för elladdning

Mer

Mer finns på 37 av våra stationer. Laddarna har en effekt upp till 50 kW med kontakter för tre standarder: CCS, CHAdeMO och Typ 2.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies