Image
ladda elbl på Circle K
Image
Elbilsladdning på Circle K
Ladda elbil

Laddstationer för elbil

Vår ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna så att du kan resa vilka sträckor du vill.

Vi har idag ett stort nätverk av snabbladdare längs med de störst trafikerade vägarna i Sverige. För att underlätta för dig med elbil bygger vi nu ännu fler laddare. Vår ambition är att vara elbilisternas förstahandsval längs vägarna och bli Sveriges största destination för ultrasnabbladdning och snabbladdning. 

Vi tror på elbilens framtid och ser våra stationer som ett perfekt stopp på vägen för att fylla på med energi – både för dig och bilen.

Ultrasnabbladda på Circle K

Antalet stationer med Circle K:s snabbladdare ökar ständigt i takt med vår ambitiösa utrullning. Vi bygger i huvudsak ultrasnabbladdare med effekt på upp till 300 kW.  För att enkelt kunna ladda och se vilka stationer som är igång - ladda ner vår app Circle K Charge. På stationer med Circle K laddare erbjuder vi minst 2 laddplatser med 50, 150 eller 300kW med både CCS och CHAdeMO uttag.

Våra egna snabbladdare finns idag på stationerna Circle K Flädie, Circle K Vädermotet, Circle K Hisingsbacka Backadal, Circle K Mölndal Söderleden, Circle K Linköping Rydsvägen Circle K Malmö Midhem, Circle K Kungsbacka Onsalamotet E6, Circle K Upplands Väsby, Circle K Munkebäck och Circle K Örebro Dalbygatan, Circle K Helsingborg Bergarondellen, Circle K Skärholmen Syd, Circle K Jönköping Österängen, Circle K Lund Södra och Circle K Märsta.

Image
laddning av elbil

Priser & betalning

Du betalar enkelt genom att följa instruktionerna som finns på laddarna på våra stationer. Pris och lösning skiljer sig åt beroende på ägare av laddaren. På våra egna laddare betalar du i Circle K Charge appen.

Image
Bil som laddas med Circle K laddare

Circle K Charge

Appen för dig som enkelt vill ladda på våra Circle K snabbladdare. I appen hittar du närliggande stationer och det är med hjälp av den du startar och stoppar laddning.

Image
snabbladdare på Circle K

Hitta station med laddning

Här kan du söka fram var vi erbjuder snabbladdning idag:

- Klicka på Filtrering
- Klicka i ”Snabbladdning el”
- Klicka på SÖK!

Image
ionity laddare på Circle K

IONITY

IONITYs ultrasnabbladdare finns på 23 Circle K stationer med bekvämt laddavstånd längs med de mest trafikerade vägarna i Sverige. Nätverket baseras på CCS-standarden och erbjuder i snitt 4 laddplatser/station med effektnivåer på upp till 350 kW.

Image
Blixtsymbol för elladdning

Mer

Mer finns på 37 av våra stationer. Laddarna har en effekt upp till 50 kW med kontakter för tre standarder: CCS, CHAdeMO och Typ 2.