Image
BIl i biltvätt
Image
Bil i biltvätt
Biltvätt

Biltvätt

Att tvätta bilen hos oss tar bara några minuter. Vi har tvättprogram för alla behov, oavsett om det gäller en snabbtvätt eller en premiumtvätt med extra allt. Vi har generösa öppettider för att du ska kunna tvätta när du har tid.

Våra biltvättar är utrustade med skonsamma mjukborstar som effektivt gör rent din bil. En mjuk tvätt som är snäll mot lacken. Vi kan även erbjuda högtryckstvätt helt utan borstar på de flesta av våra tvättstationer. Våra tvättprogram är anpassade efter säsong och de krav som våra svenska väderförhållanden innebär, med avfettning på vintern och insektsborttagning på sommaren.

Image
bil i biltvätt

Hitta station med biltvätt

Här kan du söka fram vilka stationer som erbjuder biltvätt. Klicka bara i biltvätt och sök så listas alla stationer med biltvätt. Du kan även lokalisera närmaste biltvätt via Circle K appen.

Image
hand som håller i mobil

Betala biltvätt direkt i appen

I appen hittar du enkelt närmsta biltvätt. Du kan även betala din biltvätt i appen, snabbt och enkelt! Tjänsten är tillgänglig på 155 av våra stationer. Ladda ned appen och följ instruktionerna.

Tvättprogram & priser

Image
Biltvätt budget
Image
Biltvätt premium
Image
Biltvätt standard
Image
Biltvätt Ultimat säsong

Priser

Budget: 149:-
Tvätt & tork

Standard: 189:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, hjultvätt. +39:- för säsongstillägg

Premium: 299:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, hjultvätt, UltraShine polering. +39:- för säsongstillägg

Ultimat säsong: 369:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, dubbel hjultvätt, UltraShine polering. Maxprotection vattenavvisande vax, säsongstillägg ingår.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi utvecklat en speciell säsongstvätt – oavsett väder och årstid. Vi anpassar programmet så att du kan ta hand om din bil på bästa sätt! Denna biltvätt testar vi nu på ett antal av våra fullservicestationer runtom i Sverige. Även om lacken på moderna bilar har ett bra rostskydd, tar sig saltet in under bilen och kan orsaka rostskador på underredet. Vi har dessutom sett till att du kan betala direkt vid tvätthallen utan att behöva gå ur bilen. Enklare blir det inte!

Biltvätt och miljön

Det är bättre för miljön om du tvättar bilen i någon av våra biltvättar istället för hemma på garageuppfarten, eftersom många skadliga ämnen då kan rinna rakt ut i naturen. Våra biltvättar är kopplade till oljeavskiljare och slambrunnar som tar hand om en stor del av de skadliga ämnena i tvättvattnet. Dessutom har vi reningsverk på 8 av 10 anläggningar där vi återanvänder en stor del av vattnet vilket avlastar de kommunala vattenreningsverken. 

På våra stationer kan du känna dig trygg med att vi använder de mest effektiva och minst skadliga produkterna som finns tillgängliga, våra tvättkemikalier är självklart Svanenmärkta. 

Vårt mål är att Circle K ska erbjuda den bästa biltvätten i Sverige, både utifrån hälsa och miljö. För att nå dit uppgraderar vi hela tiden vår utrustning och minskar användandet av kemikalier, vatten och elektricitet.

Läs mer om vårt arbete för en hållbar framtid