Image
BIl i biltvätt
Image
Bil i biltvätt
Biltvätt

Biltvätt

Att tvätta bilen hos oss tar bara några minuter. Vi har tvättprogram för alla behov, oavsett om det gäller en snabbtvätt eller en premiumtvätt med extra allt. Vi har generösa öppettider för att du ska kunna tvätta när du har tid.
Image
man med mobil

Nyhet! Betala biltvätten i mobilen

Nu kan du betala din biltvätt i vår app, snabbt och enkelt! Tjänsten är tillgänglig på 155 av våra stationer. Ladda ned appen och följ instruktionerna.

En biltvätt för varje säsong

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi utvecklat en speciell säsongstvätt – oavsett väder och årstid. Vi anpassar programmet så att du kan ta hand om din bil på bästa sätt! Denna biltvätt testar vi nu på ett antal av våra fullservicestationer runtom i Sverige. Även om lacken på moderna bilar har ett bra rostskydd, tar sig saltet in under bilen och kan orsaka rostskador på underredet. Vi har dessutom sett till att du kan betala direkt vid tvätthallen utan att behöva gå ur bilen. Enklare blir det inte!

Priser

Budget: 149:-
Tvätt & tork

Standard: 189:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, hjultvätt. +39:- för säsongstillägg

Premium: 299:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, hjultvätt, UltraShine polering. +39:- för säsongstillägg

Ultimat säsong: 369:-
Tvätt, tork, shampovax, underspolning, dubbel hjultvätt, UltraShine polering. Maxprotection vattenavvisande vax, säsongstillägg ingår.

Stationer som erbjuder Säsongstvätt

Varje del av året innebär olika utmaningar för din bil. Allt från pollen på våren till salt på vintern. Därför har vi utvecklat en säsongstvätt.

Biltvätt

Våra biltvättar är utrustade med skonsamma mjukborstar som effektivt gör rent din bil. En mjuk tvätt som är snäll mot lacken. Vi kan även erbjuda högtryckstvätt helt utan borstar på de flesta av våra tvättstationer. Våra tvättprogram är anpassade efter säsong och de krav som våra svenska väderförhållanden innebär, med avfettning på vintern och insektsborttagning på sommaren.

Biltvätt och miljön

Det är bättre för miljön om du tvättar bilen i någon av våra biltvättar istället för hemma på garageuppfarten, eftersom många skadliga ämnen då kan rinna rakt ut i naturen. Våra biltvättar är kopplade till oljeavskiljare och slambrunnar som tar hand om en stor del av de skadliga ämnena i tvättvattnet. Dessutom har vi reningsverk på 8 av 10 anläggningar där vi återanvänder en stor del av vattnet vilket avlastar de kommunala vattenreningsverken. 

Vårt mål är att Circle K ska erbjuda den bästa biltvätten i Sverige, både utifrån hälsa och miljö. Redan idag är den Svanen-märkt. För att nå dit uppgraderar vi hela tiden vår utrustning och minskar användandet av kemikalier, vatten och elektricitet.

Läs mer om vårt arbete för en hållbar framtid