Image
Circle K skylt över stad
Image
Circle K och utsikt
Tävling

Tävlingsvillkor

Tävling – På väg mot…?

Tävla och vinn ett presentkort från Circle K genom att tävla i Circle K:s quiz ”På väg mot…?”. Spelet hittas på pavagmot.se och alla som är med och deltar har chans att vinna ett presentkort på 200 kr från Circle K.  

Tävlingsregler & hantering av personuppgifter
1. Tävlingsperioden pågår mellan den 20 juni och 12 augusti 2024 och alla som registrerar sin totalpoäng med sin mailadress är med i tävlingen. Max ett bidrag per deltagare/mailadress gäller. 

2. Delta i tävlingen genom att:
- Spela vårt quiz ”På väg mot” som hittas på pavagmot.se 
- Registrera total poäng med mailadress 

3. Vinnare kontaktas senast 7 dagar efter tävlingsperioden (19 augusti), via den mailadress som används vid registrering. Samma mailadress kan enbart delta i tävlingen en gång. Circle K skickar priset digitalt inom 3 dagar efter att vinnaren kontaktats. 

4. Vem som helst får genomföra quizet, men det är endast personer över 18 år och bosatta i Sverige som kan delta i tävlingen. Anställda på Circle K samt make/maka och barn till anställd får inte delta i tävlingen.

5. Personuppgifterna som samlas in kommer bara att behandlas och användas för att utse och kontakta vinnarna av tävlingen. Uppgifterna raderas sedan och kommer ej att användas i några andra syften. 

6. Genom att delta i tävlingen samtycker de tävlande till att deras personuppgifter behandlas enligt ovan samt godkänner dessa villkor.

7. 20 vinnare lottas fram bland alla som registrerat sin poäng i tävlingen enligt ovan. Priset är ett presentkort från Circle K på 200 kr. 

8. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

9. Circle K tar inte ansvar för eventuella tekniska problem och svårigheter som kan påverka slutresultatet av tävlingen.

11. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stöttad, administrerad av, eller knuten till Instagram eller Meta.