Image
tjej som laddar elbil
Image
kvinna laddar elbil
Priser

Priser för laddning

Du betalar enkelt för laddning genom att följa instruktionerna som finns på våra Circle K laddare. För att ladda enkelt och till bästa pris laddar du ner och registrerar dig i Circle K Charge appen och blir medlem i Circle K EXTRA.

I appen finns även möjlighet att registrera dig för tjänsten Autocharge – ladda och betala bara genom att sätta i laddkabeln. Föredrar du att ladda utan att registrera dig kan du använda dig av vår engångsbetalning, antingen via en QR-kod på laddaren eller betalkortsterminalen som finns på alla nyöppnade laddare.  I betalkortsterminalen fungerar VISA, Mastercard och Apple Pay.

Du får 10 öre rabatt/kWh när du laddar på våra CK laddare och betalar med Circle K Charge appen.

Priser på våra Circle K laddare
 

Typ av laddareEffektPris via appEngångsbetalning
Snabbladdare150 kW5,44 kr/kWh5,44 kr/kWh
Ultrasnabbladdare300-400 kW5,74 kr/kWh5,74 kr/kWh

Ladda ned fil:


Mer
IONITY

Om du använder laddningsappen Elton gäller Eltons priser och villkor för laddning. Aktuella priser finner du i deras app.

Image
Bil som laddas med Circle K laddare

Circle K charge

Appen för dig som enkelt vill ladda på våra Circle K snabbladdare. I appen hittar du närliggande stationer och det är med hjälp av den du startar, stoppar och betalar för laddning.

Image
laddkontakt i elbil

Laddning på Circle K

Vi har idag ett stort nätverk av snabbladdare längs med de störst trafikerade vägarna i Sverige. Vår ambition är att vara elbilisternas förstahandsval längs vägarna och bli Sveriges största destination för snabbladdning och ultrasnabbladdning.