miles+ 98 - mer kraft och acceleration

I miles+ 98 tillsätter vi extra mycket additiv för att minska friktionen och optimera prestandan i motorn. Samtidigt minskar förbrukningen och du tar dig längre. miles+ 98 är vår allra bästa bensin!

milesPLUS 98 är en förbättrad bensin med många fördelar. Additivet minskar friktionen i motorns rörliga delar, vilket har en positiv effekt på bränsleförbrukningen. Utöver det får du även ett bättre skydd mot rost och slitage. Med din renare och effektivare motor kan mer energi användas till att hålla din bil rullande och därmed får du mer kraft och acceleration. Full effekt märks efter 3-5 tankningar och det krävs regelbunden tankning för att behålla effekten.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Additivets fördelar

Funktion Fördel för dig som tankar milesPLUS 98

Friktionsmodifierare

En högre andel additiv (i jämförelse med miles 95) medför att friktionen minskar i motorn redan efter första tankningen. Vid gaspådrag innebär den minskade friktionen mer kraft i motorn och därmed mer effekt. Detta tillsammans med de rengörande effekterna från detergenterna ger så nära som det är möjligt prestanda som en ny motor. Den ackumulerande effekten fungerar på samma sätt med milesPLUS 98 som för miles 95.

Detergenter En hög andel detergenter motverkar beläggningar och avlagringar, vilket medför enklare start av motorn. Detergenterna håller rent i bränslesystemet, insprutare, och inne i motorn där ventilernas ovansida rengörs, vilket påverkar motorns funktion för att nå optimal prestanda. Rengöringseffekterna pågår både när bilen används och står stilla, under kortare eller längre tid.
Korrosionsskydd

I bränslesystemet finns många olika metaller som är viktiga att skydda från korrosionsangrepp. milesPLUS 98 innehåller en hög andel korrosionsskydd för att minimera risken för korrosionsrelaterade problem. Effekten pågår både när bilen används och står stilla, under kortare eller längre tid.  

 

Övriga drivmedel på Circle K

Vi erbjuder ett stort utbud av drivmedel