Image
Skidåkare på berg
Image
tre skidåkare i snö

Tanka tre gånger och vinn en skidresa!

Nu är det tre i rad som gäller. Tanka tre gånger hos oss innan den 24 november så deltar du i utlottningen av 30 skidresor med Skistar.

Om du tankar tre gånger hos oss innan den 24 november så deltar du automatiskt i utlottningen av 30 presentkort på skidresor med Skistar*. Allt du behöver göra är alltså att komma till oss på Circle K och tanka precis som vanligt – tre gånger. För dig som besöker oss ofta blir det säkert en enkel match! 

Vi ser fram emot dina besök, och vi önskar dig stort lycka till i utlottningen!

Erbjudandet gäller vid tankning på någon av våra bemannade stationer, och minst 20 liter per tankning. För att delta behöver samtliga tankningar göras med det kort som är kopplat till Circle K EXTRA. Det funkar självklart lika bra att Blippa bilen så länge det kort du registrerat i Easy Fuel appen är kopplat till EXTRA.

Är du inte medlem redan så blir du det enkelt HÄR:

BLI MEDLEM!

 

* Vi lottar ut 30 presentkort värde 20 000 kr/st

Image
tjej med Circle K EXTRA t-shirt

Circle K EXTRA

Bli medlem i Circle K EXTRA och ta del av alla våra förmåner. Förutom drivmedelsrabatt får du också var 6:e kopp kaffe och var 6:e tvätt på köpet.

Image
blippa bilen

Blippa bilen

Nu kan du tanka enklare och snabbare än någonsin. Ladda ned Easy Fuel appen och registrera dina uppgifter sen är det bara att börja blippa!

Fler erbjudanden!

Här kan du läsa om fler erbjudanden på våra stationer.