This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Stort grattis Nattsvart!

I vår tävling Innovation på väg får din produkt chansen att komma ut på butikshyllan i alla våra 300 Circle K-butiker runtom i landet.

Det svenska mobilskalet Nattsvart tar hem första platsen i den första upplagan av vår tävling Innovation på väg. I hård konkurrens med övriga finalister kommer mobilskalet, som fungerar som en livsviktig reflex i mörkret, därmed att börja säljas på våra 300 Circle K-butiker runt om i landet.

Intresset för tävlingen har varit stort och kampen bland deltagarna har varit hård. Från nära 60 inskickade sållade juryn, som bland annat bestod av Circle K:s vd Eva Kimborn Heivert och ekonomiprofessorn Micael Dahlen, fram tre finalister. Därefter fick kunderna rösta på den produkt de helst ville se på Circle K:s 300 stationer, och valet föll på Nattsvarts mobilskal.

Finalisterna var, förutom Nattsvart, Naima som producerar en ny, hållbar och nyttig fika-upplevelse samt Ihopa grannbox som är en lösning där man kan låna och använda verktyg och andra sällanköpsvaror ur en centralt placerad box.

Stort tack till alla som skickat in bidrag och röstat!

Image