Image
Ett gott stopp på Circle K
Image
Stanna för en paus på Circle K!

Ladda smidigt på våra laddstationer

Ladda ned Charge appen, registrera dig och få tillgång till snabbladdning på våra Circle K laddare. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EXTRA får du 10 öre rabatt/kWh när du betalar med Charge appen.

I vår egen laddapp Circle K Charge hittar du närliggande stationer som har Circle K snabbladdare. Här ser du alla laddstationer på en karta, hur många laddare som finns och vilka som är lediga. Registrera ett konto och kom igång med appen för att börja ladda. 

Image
Bil som laddas med Circle K laddare

Circle K Charge

Appen är för dig som enkelt vill ladda på våra Circle K laddare. Appen visar löpande hur mycket bilen laddas.

Image
Kvinna som laddar elbil på Circle K laddare

Rabatt för medlemmar!

Som medlem i Circle K EXTRA får du 10 öre rabatt/kWh på våra Circle K laddare när du betalar med Circle K Charge appen.

Image
Ladda ellastbil på Circle K

Stationer med Circle K laddare

Här hittar du en lista över alla våra stationer som har våra egna Circle K laddare.

Autocharge - det blir inte enklare

Vi lanserar Autocharge, en ny funktion i Circle K Charge appen som gör det möjligt att ladda och betala bara genom att sätta in kabeln i bilen. Laddaren kommunicerar med appen och bilen automatiskt!. Välj Autocharge i menyn på appen och lägg till bilmärke och modell. Appen säger ifrån om bilen inte stödjer Autocharge. 
Nästa gång du ska ladda behöver du aktivera Autocharge (bara första gången). Följ instruktionen i appen. Sen är det klart och varje laddning framöver blir ännu smidigare.
 

Laddning längs väg

Längs väg är laddhastigheten mycket viktig, även om man sällan laddar batteriet fullt. Anledningen är att det alltid går mycket snabbare att ladda ett batteri till cirka 80 procent, medan de sista 20 procenten tar avsevärt längre tid. Det finns tre huvudsakliga hastigheter som är värda att nämna i dag – 50, 150 och 300–350 kW. Den maxhastighet som kan användas beror på typ av laddstolpe och på vilken hastighet bilen klarar. Det finns även laddare som har lägre hastighet, men då tar det också avsevärt längre tid att ladda. Ultrasnabb laddning är enligt oss när det går snabbare än 150 kW.

Hur lång tid tar det att ladda?

Exakt hur lång tid det tar att ladda är inte helt lätt att svara på. Flera faktorer spelar in som den hastighet bilen klarar att ladda i, storlek på batteri och självklart den hastighet som erbjuds på den aktuella laddplatsen. Men även externa faktorer som temperatur och hur pass laddat batteriet redan är spelar en stor roll. Som någon form av riktmärke brukar man prata om följande utgångspunkter från ett någorlunda tomt batteri:

FastCharger
Ladda längs väg 50 kW upp till 80% - Ca 1 h
FastCharger
Ladda längs väg 150 kW upp till 80% - 20-30 min
FastCharger
Ladda längs väg 350 kW upp till 80% - Under 10 min

Frågor & Svar

Har du frågor om elbilsladdning så hittar du de vanligaste frågorna och svaren på FAQ sida.

Villkor för köp av laddtjänster

Här hittar du villkor för köp av laddtjänster.