Image
tjejer som äter i trappa med rosa väggar
Image
tjejer som äter i trappa med rosa väggar

God mat längs vägen

Vi är stolta över att presentera vårt nya butikskoncept. Vi har utvecklat fantastiska recept och utbildat våra medarbetare för att kunna erbjuda en helt ny matupplevelse hos oss på Circle K. Kom in och njut på plats i våra lounger eller ta med dig maten hem.

En helt ny butiksupplevelse

Drick en kaffe, ta en paus och njut av god mat i vår nya lounge. Komfortabla sittplatser, perfekt belysning och fritt Wi-Fi, allt har designats för att ge dig en härlig upplevelse. Våra trevliga medarbetare kommer att ge dig service precis som vanligt.

Större utbud av färsk och god mat - något för alla smaker!

Letar du efter ett stort och varierat utbud av god, färsk och hälsosam mat längs vägen? Då har du kommit rätt! Färska baguetter, goda sallader, pizzor eller kryddiga mexikanska rätter. Självklart har vi nya vegetariska alternativ.

Vi kommer fortfarande att servera våra goda korvar, saftiga hamburgare, vegetariskt/veganskt och våra butiksgjorda smörgåsar och mycket mera. Färdiga för dig att ta med eller äta hos oss. Vi hoppas att vi snart får träffa dig för frukost, lunch eller vad du än är sugen på. 

Image
Nachos

Nachos

Nachotallrik - Klassiska nachos toppade med tacokryddad köttfärs och ost.

Nacho de luxe - Lyxig nachotallrik med tacokryddad köttfärs, ost , paprika, picklad rödlök och yellow banana chilli.

Image
wraps med sallad, halloumi, kyckling.

Våra burritos

Kycklingburrito - grillad kyckling, ost, salsa, sallad, bönor och picklad rödlök.

Halloumiburrito - halloumi, sallad, bönor, picklad rödlök och chimichurrimajonäs.

Classic burrito - tacoköttfärs, ost, salsa, sallad, bönor och picklad rödlök.

Image
blandade maträtter ovanifrån

Signature Meals

K Signature Meals hittar du på utvalda stationer i Stockholmsområdet. Vällagade maträtter redo att ätas på plats eller att ta med hem. Tillsammans med vår kock Mattias Broström kan vi nu erbjuda varma och kalla rätter med det lilla extra. Välkommen!