Image
Daniel KAM

Daniel Wallström, Key Account Manager, B2B

Varför valde du att börja jobba hos oss?
När jag anställdes för snart 11 år sedan hade jag precis pluggat fyra år på universitetet. Jag fick då, som helt nyexad, möjlighet att starta min karriär som analytiker på en ny avdelning på dåvarande Statoil. Det som lockade mest då var att gruppen jag anställdes i var helt ny och vi fick sätta vår prägel på det dagliga arbetet. Statoil var en väldigt stor och trygg spelare som också det spelade roll i val av arbetsgivare. Det visade sig vara ett fantastiskt bra val av arbetsgivare för trevligare kollegor, en mer omtänksam arbetsgivare och roliga/intressanta arbetsuppgifter får man leta efter!

Hur har du utvecklats under din tid på Circle K?
Jag har under mina snart 11 år fått världens möjligheter inom detta bolag, så chansen finns verkligen att utvecklas. Ta det jobbet som erbjuds, gör ditt bästa och visa vad du vill i ditt dagliga arbete så kommer du garanterat att få chansen till vidareutveckling, det är jag helt övertygad om!

Vad får dig att gå till jobbet varje dag?
Utan tvekan mina kollegor och mina kunder! Jag kan helt ärligt säga att jag har hittat mitt drömjobb. Att få samarbeta med våra absolut största företagskunder som finns där ute och samtidigt jobba tillsammans med våra exceptionellt professionella kollegor, gör att man mer än gärna går till jobbet varje dag med ett leende på läpparna.

Hur ska man vara för att trivas hos oss, tycker du?
Öppen för förändring, våga testa nya saker, gilla att jobba tillsammans och hjälpa varandra och social är ett par saker som jag kommer att tänka på.

Hur skulle du beskriva kulturen då?
Det är kulturen här jag verkligen fastnat för. Högt till tak på riktigt, en väldig omtänksamhet om dig som anställd och  som kollega. Något som slår mig är att det finns en lättsam ton i allt vi gör, vilket jag verkligen tycker om och även står för själv.