miles diesel – tar dig längre

I vår miles diesel tillsätter vi ett additiv som håller motorn ren, vilket ger en lägre förbrukning och du kommer längre på varje tank. I vår miles diesel har vi upp till 7% RME (rapsmetylester).

miles diesel är en förbättrad diesel med många fördelar. Additivet rengör spridare och förbränningsrum och håller de fria från beläggningar. Det leder till en effektivare förbränning, vilket minskar förbrukningen och du kommer längre på varje tank. Full effekt märks efter 3-5 tankningar och det krävs regelbunden tankning för att behålla effekten. Testerna som visar på en lägre förbrukning är genomförda av  BOSMAL Automotive Research & Development Institute Ltd, ett oberoende och ledande testföretag.

OBS! Viktig info om biodiesel. I instruktionsboken/tanklocket på din bil kan det stå att du inte får tanka biodiesel. Med det avses att inblandningen av RME inte får vara högre än 7%. Andelen HVO har ingen betydelse för detta.

Vi säljer miles diesel på alla våra fullservicestationer, med undantag för Gotland.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Funktion Fördelar för dig som tankar miles diesel
Detergenter

Rengör och motverkar beläggningar i motorn och speciellt för insprutningsmunstyckena/spridarna. De kan då prestera optimalt och därmed minskar förbrukningen.

Korrisionsskydd

Ger ett extra skydd mot rost och annan korrosion i bränslesystemet, vilket minskar risken för korrosionsrelaterade problem.

Skumningsdämpare

Underlättar snabb tankning av tunga fordon utan risk för överspolning eller spill.

 

Övriga drivmedel

På Circle K har vi ett stort utbud av drivmedel