Image
miles 95
Image
miles 95

miles 95 - tar dig längre

I vår miles 95 bensin tillsätter vi ett additiv som håller motorn ren och minskar friktionen, så att du kommer längre på varje tank. Vi vill göra din resa enklare!

miles 95 är en förbättrad bensin med många fördelar. Additivet minskar friktionen i motorns rörliga delar, vilket har en positiv effekt på bränsleförbrukningen. Förbrukningen minskar med upp till 2,7% och utsläppen med lika mycket. Additivet rengör även motorn och motverkar beläggningar i hela bränslesystemet. Full effekt märks efter 3-5 tankningar och det krävs regelbunden tankning för att behålla effekten. Testerna som visar på en lägre förbrukning är genomförda av  BOSMAL Automotive Research & Development Institute Ltd, ett oberoende och ledande testföretag. På alla våra fullservicestationer säljer vi miles 95, med undantag för Gotland.

Funktion Fördelar för dig som tankar miles 95
Friktionsmodifierare Minskar friktionen i motorn och därmed bränsleförbrukningen. Vid regelbunden tankning uppnås en ackumulerande effekt. Friktionsmodifieraren sprider sig i motorn via motoroljan och minskar friktionen mellan alla rörliga delar.
Detergenter Vid regelbunden tankning uppnås en ackumulerande effekt. Friktionsmodifieraren sprider sig i motorn via motoroljan och minskar friktionen mellan alla rörliga delar. 
Korrosionsskydd Rengörare som motverkar beläggningar i bränslesystemet och motorn, vilket medför bättre prestanda och funktion.

 

Övriga drivmedel på Circle K

Hos oss hittar du ett stort utbud av olika drivmedel.