Image
Tjejer som dricker kaffe
Image
Tjejer som dricker kaffe
Kaffe

Kaffe på Circle K

På Circle K har vi en stor passion för kaffe. Varje år serverar vi mer än 10 miljoner koppar kaffe på våra stationer runt om i Sverige. För bäsa smakupplevelse använder vi noggrant utvalda arabicabönor från småskaliga producenter och moderna kaffemaskiner för att brygga allt vårt kaffe.

Vårt kaffe

Allt kaffe som säljs i våra butiker har certifieringen Rainforest Alliance. Rainforest Alliance certifieringarna syftar till att skapa hållbara jordbruk där bönderna arbetar under rimliga villkor samtidigt som de lägger vikt på miljömässig hållbarhet och arbetar för hållbara jordbruksmetoder, vilket är viktigt för oss på Circle K Sverige. Utöver Rainforest Alliance certifieringen är även vårt kaffe ekologiskt. Läs mer nedan om våra olika kaffesorter, vad som karaktäriserar dem och vad som skiljer dem åt. Välkommen in till närmaste Circle K station för en kopp!

Ekologiskt kaffe
På Circle K vill vi vara med och driva utvecklingen av ekologisk produktion framåt. Därför är vi glada att vårt kaffe är ekologiskt. EU:s ekologiska märkning visar att vårt kaffe kommer från ekologiska odlingar helt utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Genom att välja vårt ekologiska kaffe gör du skillnad för både miljö, människor och djur.

EU-ekologisk märkning av ekologiska produkter omfattar hela livsmedelskedjan och med hjälp av kontrollsystem och regler ser man till att mat och andra livsmedel som produceras lever upp till deras krav för en förbättrad miljö. 

Produktinformation kaffe

Här hittar du information om ingredienser och näringsvärde för vår kaffe.
Image
kaffekopp på gul bakgrund

Sätt smak på ditt kaffe!

På ett flertal stationer har vi installerat nya kaffemaskiner där du kan smaksätta ditt kaffe med ljuvliga smaker som Salt Caramel, French Vanilla och Chocolate Cookie. Detta vill du inte missa!
Image
olika sorter iskaffe

Iskaffe

Under sommaren erbjuder vi iskaffe på våra stationer! Läskande kallt och gott iskaffe toppat med grädde. Finns i smakerna: Latte Latte vanilj Cold brew (svart kallbryggt kaffe) Oat Latte (havrebaserad)
Image
grodan för rainforrest alliance

Rainforest alliance

Allt vårt kaffe har certifieringen Rainforest Alliance. Rainforest Alliance certifieringarna syftar till att skapa hållbara jordbruk där bönderna arbetar under rimliga villkor samtidigt som de lägger vikt på miljömässig hållbarhet.
Image
kaffekopp på rosa bakgrund

Limited edition - Bryggkaffe från Guatemala

Vår limited edition av bryggkaffe kommer från Guatemala och har en mild och rund smak av choklad och röda bär. Kaffebönan kommer från Asobagri-kooperativet i Guatemala.
Image
kaffemugg

Kaffesorter

På Circle K älskar vi kaffe och varje år serverar vi mer än 10 miljoner koppar kaffe på våra stationer runt om i Sverige. Hos oss kan du alltid välja bryggkaffe, Cappuccino, Kaffe Latte, Espresso och Iskaffe.
Image
kaffemugg och hand med mobil

Vi har det bästa kaffet längs vägen!

Det godaste kaffet längs vägarna hittar du hos oss. Det har fastställts i en undersökning som genomförts av Kantar Sifo. 1 000 deltagare fick bedöma sin kaffeupplevelse hos 6 olika aktörer med närvaro längs Sveriges vägar. Circle K fick högst poäng.