Image
tjej som laddar elbil
Image
kvinna laddar elbil
Ladda elbil

Vi utökar antalet laddplatser i Stockholmsområdet

Inom kort kommer vi har riktigt bra täckning i Stockholmsområdet. Vi bygger för enkel laddning längs väg och förbereder för framtiden med ultrasnabbladdare.

Vi storsatsar i Stockholmsområdet och bygger för framtiden. Vi bygger ultrasnabbladdare med kapacitet upp till 300kW för att också vara redo för framtidens elbilar. Vi utökar antalet laddplatser från 17 till 42.

Vår ambition är att vara elbilisternas förstahandsval längs vägarna och bli Sveriges största destination för ultrasnabbladdning. 

Vi tror på elbilens framtid och ser våra stationer som ett perfekt stopp på vägen för att fylla på med energi – både för dig och bilen.

 

Image
laddkontakt i elbil

Laddning på Circle K

Antalet stationer med Circle K:s snabbladdare ökar ständigt i takt med vår ambitiösa utrullning. På stationer med Circle K laddare erbjuder vi minst 2 laddplatser med 50, 150 eller 300kW med både CCS och CHAdeMO uttag.

Image
Bil som laddas med Circle K laddare

Charge appen

Appen för dig som enkelt vill ladda på våra Circle K snabbladdare. I appen hittar du närliggande stationer och det är med hjälp av den du startar och stoppar laddning.

Image
tjejer som fikar på Circle K

Ladda med en kaffe

Det godaste kaffet längs vägarna hittar du hos oss på Circle K. Passa på att njuta av en god kopp ekologiskt kaffe när du laddar din elbil. Vi kan varmt tipsa om vårt räddade kaffe, gjort på bönor som annars riskerat bli svinn i rosteriet.