Image
korv, hamburgare, smörgåsar, grönsaker på grå bakgrund
Image
korv, hamburgare, smörgåsar, grönsaker på grå bakgrund
Mat & dryck

Mat & dryck som tar dig längre!

Varje dag möter vi hundratusentals kunder på våra stationer och många väljer att ta en välbehövlig paus hos oss. Vi erbjuder dig goda alternativ med alltifrån frukost, lunch och middag till ett nyttigt mellanmål eller en god kopp kaffe med nygräddat fikabröd.
Image
par som äter

Varm mat

Våra korvar och hamburgare innehåller alltid bara kött från svenska gårdar som tillagas och kryddas med omsorg och serveras tillsammans med noggrant utvalda tillbehör.
Image
sallad smörgås mm

Kall mat

Välj och vraka ur vårt breda sortiment av smörgåsar och sallader. Hos oss hittar du baguetter, färska surdegsfrallor eller fräscha sallader. Vi har flera klassiska smaker och även kombinationer för dig som önskar något nytt.
Image
women eating salad

Vego-Vägar

Med vårt koncept Vego-Vägar vill vi göra det enklare för dig som kund att hitta våra vegetariska alternativ här och på våra stationer. Oavsett om du är vegetarian, vegan, lakto-ovo-vegetarian eller flexitarian så har vi något för dig.
Image
baguette, bagel, hamburgare korv med asiatiska smaker

Nya spännande smaker

I sommar erbjuder nya spännande smaker från Asien! Kom in och testa vår Umamiburgare, asitiska korv eller varför inte en baguette eller bagel med kycklingbacon. Samtliga nyheter toppas med Teryakisås och soja- & sesamslaw, välkommen in!
Image
produkter

Alltid 2 för 39:-

Hos oss kan du alltid göra en bra deal! Välj dina två favoriter för endast 39 kr. Smörgås, kaffe, juice, korv, yoghurt med granola, ägg eller toast - Kombinera som du vill. När du vill!
Image
Froster

Froster!

Iskall, läskande och perfekt kolsyrad! Nu hittar du Froster på utvalda Circle K stationer.
Image
Fika

Fika

Vi tar fikabröd på största allvar. Vårt motto är att det ska finnas något för alla. Här samsas klassiker med nyheter och det viktigaste av allt, det är alltid nygräddat. Bullar, wienerbröd, muffins, donuts mm. Matcha med ditt favoritkaffe och njut!
Image
glad personal

Ny matupplevelse

Vi är stolta över vårt nya butikskoncept där vi erbjuder en helt ny matupplevelse med mexikanska smaker. Vi har utvecklat fantastiska recept och utbildat våra medarbetare för att kunna erbjuda en helt ny matupplevelse hos oss på Circle K.
Image
blandade maträtter på grå bakgrund

Produktinformation

Vi förbereder mycket mat på våra stationer. Här hittar du information om ingredienser, allergener och näringsvärden. Vi reserverar oss för en viss variation i sortimentet mellan stationer då vi jobbar med färska råvaror som ibland tar slut.